menu in
Blogger Romy Wauben

Kop Verhalen

Het is inmiddels al bijna twee maanden geleden dat wij Kop_ hebben geopend in historische binnenstad van Sittard.. Na maanden HEEL hard klussen hebben wij onze droom kunnen waarmaken. Tijdens de klus zijn we benaderd om een blog te schrijven over  Sittard-Geleen. Tuurlijk willen wij dat! Met heel veel plezier!

Wie, wat, waar?  
Wij zijn Romy Wauben en Bram van den Eijnden en hebben dus sinds kort onze droom werkelijkheid laten worden. Kop_ is een zaak waar onze passies in terug komen. Kop_ bestaat uit een kapsalon, bar, creatieve werkplekken en het kantoor van Creamy Concepts. Kop_ ligt in hartje Sittard en is maar op 10 minuten lopen vanaf Sittard station.

Waarom binnenstad Sittard?  
We weten allemaal wel dat we te maken hebben met leegstand in de stad. Maar wij willen het graag bekijken van een positieve kant. Er komt plaats voor nieuwe unieke zaken die de sprong in het diepe durven te nemen. Wij zijn hier een van (en zeker trots op!). We zijn beide echte Sittardenaren en we houden van onze knusse en zeer zeker mooie binnenstad!

Afgelopen “wittebroodsweken” van Kop_.  
De afgelopen weken hebben we verschillende mensen in Kop_ mogen verwelkomen. Zo spraken we een man uit het “noorden”. Hij zei: ‘het is net alsof ik in Amsterdam zit, echt een gave tent’. Dit was natuurlijk super leuk! Vergeleken worden met de hoofdstad van Nederland, WAUW! Uiteindelijk zou het nog mooier zijn als de binnenstad van Sittard straks nog veel meer onderscheidend is dan nu. En de binnenstad heeft al veel mooie plekjes te bieden, die nog niet iedereen weet te vinden.

Wij willen graag een steentje bijdragen aan de bekendheid van deze mooie plekjes. We delen graag met iedereen de verhalen die wij te horen krijgen. Die mooie verhalen gaan wij met jullie delen op onze blog. Van de sappige verhalen uit de kappersstoel tot aan de verhalen over ons als jonge ondernemers. Ook de gebeurtenissen uit de binnenstad zullen hierbij niet achterblijven!

Wij wensen iedereen veel leesplezier de komende periode. We kijken er naar uit om met jullie en de mooie verhalen kennis te maken onder het genot van een verse kop koffie of thee.

Tot ziens bij Kop_!
Romy Wauben – Eigenaar / ondernemer Creamy Concepts
@inpaginahtml@