menu in
Blogger Camiel Rodigas

Camiel en de muziek

Dat muziek heel belangrijk is in het leven van veel mensen staat buiten kijf. Maar voor sommigen is het meer…. En dat geldt zeker ook voor mij. Ik ben Camiel Rodigas, 26 jaar, geboren in Sittard en woonachtig in Limbricht. Ik werk als instructeur bij Medi Sport in Geleen. Een fitness en fysio bedrijf waar ik ervoor zorg dat iedereen vol energie kan sporten  en constant wordt gestimuleerd. Daarnaast verzorg ik de fysieke trainingen voor de Handbalschool Geleen en HV Sittardia. Handbal is mijn sport en ik heb jaren bij de Limburg Lions gespeeld.

Maar nu terug naar de muziek. Want die is voor mij heel belangrijk en waardevol.. Het is een uitlaadklep, het geeft me een speciaal gevoel, het geeft mij ontspanning. Het kan daarbij gaan om singles, om het draaien van vinyl platen of om het bijwonen van concerten. Die bezoek ik graag en overal. Of het nou in Amsterdam, Maastricht, Hasselt of Sittard is. Als er een band staat die ik tof vind probeer ik er kost wat kost naartoe te gaan.

Ook Sittard-Geleen heeft mooie evenementen waarbij alles draait om de muziek zoals Sint Rosa, Groove Garden en dan het aanstaande Mama’s Pride Festival op 7 & 8 mei in het Burg. Damenpark in Geleen.
Op mijn eigen muziekblog heb ik er juist een heel artikel aan gewijd. Alle artiesten die komen worden beschreven: hun muziek, waar komen ze vandaan plus een linkje naar de muziek, want daar gaat het dus om!
Het is een festival met veel talentvolle bands/artiesten. Ook als je terugkijkt naar wie er in de afgelopen jaren zoal op de kiosk hebben gestaan: DeWolff, Caro Emerald, Kraantje Pappie, Chef’Special of de grote Zuid Afrikaanse rapper Jack Parow. Daarbij is het altijd gezellig, er heerst een uiterst relaxte sfeer en het is ook nog gratis! Waar komt dat nog voor?

Ook bij volgende interessante evenementen is de kans groot dat ik er weer iets over online zet, zoals nu!

Dus tot 7 & 8 mei op Mama’s Pride of op mijn website CamielMusic!
@inpaginahtml@