menu

De mooiste ontdekkingen

  Struinen langs bijzondere speciaalzaken

in
 
 
 • Oktobermaand Kindermaand
  Vrijetijd Oktobermaand Kindermaand Het is bijna oktober en dat betekent dat het weer Oktobermaand Kindermaand is. Voor de vijfde keer op rij organiseert De Domijnen, samen met vele andere organisaties, een maand lang duizend en één activiteiten voor de jeugd van basisscholen.
 • DVERS 2019
  Vrijetijd DVERS 2019 Zaterdag 28 september staat de binnenstad van Sittard in het teken van DVERS 2019. Het evenement bestaat achtereenvolgens uit een conferentie, netwerkdiner en showcasefestival. Ben je gek op muziek? Dan ben je gek op DVERS.
 • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen
  Vrijetijd Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
 • Tijd voor MAX op toer in Sittard
  Vrijetijd Tijd voor MAX op toer in Sittard Het televisieprogramma Tijd voor MAX op toer wordt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september uitgezonden vanaf de Markt in Sittard.
 • Provinciale start 'Maand van de Geschiedenis' bij Erfgoedcentrum De Domijnen
  Vrijetijd Provinciale start 'Maand van de Geschiedenis' bij Erfgoedcentrum De Domijnen De Limburgse aftrap van de Maand van de Geschiedenis vindt dit jaar plaats in Erfgoedcentrum De Domijnen te Sittard. Na de officiële opening is er een afwisselend middagprogramma voor het hele gezin met verschillende activiteiten rondom WO II.
 • Country Festival Beeg
  Vrijetijd Country Festival Beeg Op zaterdag 28 september vindt de eerste editie van Country Festival Beeg plaats. Countryliefhebbers kunnen hun hart ophalen met live (country) muziek, een prachtig aangelegde dansvloer en een mooi gevuld open podium.
 • Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden!
  Vrijetijd Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!
 • Tentoonstelling Chéri Samba in Museum Hedendaagse Kunst
  Vrijetijd Tentoonstelling Chéri Samba in Museum Hedendaagse Kunst Met trots presenteert Museum De Domijnen voor Hedendaagse Kunst deze zomer een tentoonstelling van de Congolese schilder Chéri Samba.