menu

De beste balans

  Wonen in het groen of midden in de stad

in
 
 
 • Dagdeal weken in centrum Geleen
  Vrijetijd Dagdeal weken in centrum Geleen Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
 • Black Friday in Sittard
  Vrijetijd Black Friday in Sittard Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
 • MOZL opent twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen
  Vrijetijd MOZL opent twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen Op zaterdag 23 november opent MOZL (Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg) twee nieuwe mountainbikeroutes in Sittard-Geleen. Het betreft de Watersley Sports & Talentpark Sittard-Geleen MTB Route en het Watersley NK Parcours 2019.
 • Wèntjerdruim
  Vrijetijd Wèntjerdruim Tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wordt de binnenstad van Sittard van 18 december tot en met 5 januari wederom omgetoverd tot een winterse droomwereld.
 • Museumconcerten bij Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen
  Vrijetijd Museumconcerten bij Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen In samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en het Maastrichts’ Conservatorium krijgen musici een podium in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen.
 • Glazen huis middelpunt van Fabelachtig Geleen
  Vrijetijd Glazen huis middelpunt van Fabelachtig Geleen Na een succesvolle eerste editie, zal er ook dit jaar een Glazen Huis komen in de gemeente Sittard-Geleen. Van vrijdag 20 december tot en met zondag 22 december staat het Glazen Huis op de hoek van de Raadhuisstraat / Markt.
 • Overzichtstentoonstelling Joseph Sassoon Semah
  Vrijetijd Overzichtstentoonstelling Joseph Sassoon Semah Dit najaar presenteert Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is.
 • Geleen Calling presents WAVE
  Vrijetijd Geleen Calling presents WAVE Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
 • Kerstcircus Sittard-Geleen
  Vrijetijd Kerstcircus Sittard-Geleen Het is feest bij de circusfamilie Freiwald: het Limburgs Kerstcircus bestaat dit jaar namelijk 15 jaar! Om dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt er van 19 december t/m 5 januari een spectaculair Kerstcircus neergezet.
 • Sinterklaasintochten in Sittard-Geleen
  Vrijetijd Sinterklaasintochten in Sittard-Geleen In Sittard-Geleen wordt Sinterklaas warm onthaald tijdens diverse Sinterklaasintochten. Wil jij Sinterklaas persoonlijk verwelkomen en hem een goed verblijf in Nederland toewensen? Kijk in het overzicht waar en wanneer de intochten plaatsvinden.
 • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen
  Vrijetijd Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.