menu in
Disclaimer

Disclaimer

Deze site is bedoeld als PORTAL voor alle informatie over de stad Sittard-Geleen. De site heeft een doorverwijsfunctie naar informatie in de websites van de betrokken partners (‘doelsites’). Aan het informatie op - en het gebruik van - deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. De centrale redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud, op de doelsites rusten rechten en plichten zoals omschreven in de respectievelijke colofon en disclaimer-pagina’s van de betreffende websites.

De webportal is een initiatief van vereniging BrandPartners Sittard-Geleen

Wij staan open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt contact opnemen via het contactformulier.

Auteursrecht
De informatie op deze site, zowel de tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom van vereniging BrandPartners Sittard-Geleen, tenzij anders vermeld. Als u informatie uit de website  in uw eigen publicaties wilt overnemen, mag dat alleen met vermelding van de bron. Overname van informatie uit de website die geen eigendom is van BrandPartners Sittard-Geleen mag alleen met toestemming van de eigenaar. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.

Logo inSittardGeleen
Het logo, zowel de statische versie als de animatie, mag gebruikt worden door alle leden van BrandPartners Sittard-Geleen. Daarnaast kunnen bedrijven, instellingen en organisaties toestemming vragen voor gebruik van het logo, ook als zij geen lid van vereniging BrandPartners Sittard-Geleen zijn. Bij de afweging wordt betrokken of de betreffende uitingen het merk Sittard-Geleen versterken, in ieder geval geen schade berokkenen. Vereniging BrandPartners Sittard-Geleen kan te allen tijde verlangen het gebruik van het logo te staken. Het auteursrecht berust bij vereniging BrandPartners Sittard-Geleen. 

Hoe het logo te gebruiken?
Het logo kan alleen in zijn geheel worden gebruikt, het is niet toegestaan onderdelen los te gebruiken, noch toevoegingen. Het logo kan alleen gebruikt worden in de huisstijl. De kleur en de beeld/tekst-verhouding staan vast, plaats en afmeting staan vrij, mits het woord inSittardGeleen goed leesbaar is. Ieder thema (wonen, ondernemen, vrije tijd, studeren en winkelen) gebruikt zijn eigen kleur. Voor het gebruik van het logo neemt u contact met vereniging BrandPartners Sittard-Geleen via het contactformulier
@inpaginahtml@