menu in
Nieuwsoverzicht

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Zuyderland start grootste knie- en heupkliniek van Nederland Jaarlijks plaatsen de orthopedisch chirurgen van Zuyderland Medisch Centrum ruim 830 kunstheupen en 860 kunstknieën, het hoogste aantal van alle Nederlandse ziekenhuizen.
  • Nieuwe vacatures in Sittard-Geleen Er zijn deze week zeven nieuwe vacatures in Sittard-Geleen. Onder andere Payroll Totaal, Unilogic en Health & Sports Club Vouershof zijn op zoek naar nieuw personeel.
  • Bekijk onze weekendtips voor Sittard-Geleen! Het kan niemand zijn ontgaan: Limburg viert 75 jaar bevrijding! Komend weekend staan er dan ook tal van bevrijdingsactiviteiten op de agenda in Sittard-Geleen. Maar er is meer te doen. Bekijk onze weekendtips, laat je inspireren en maak je keuze.
  • Feel2B in Sittard behoort tot beste Limburgse leerbedrijven voor mbo-studenten In de sector ICT en creatieve industrie is Feel2B in Sittard uit de bus gekomen als beste leerbedrijf van Limburg voor mbo-studenten. Dat heeft Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekend gemaakt.
  • Feestelijke opening Top1Toys Geleen De officiële opening van Top1Toys in Geleen wordt vandaag groots gevierd met diverse activiteiten. Naast ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol, verzorgt dansgroep OXYGEN dansdemonstraties.
 
Terug naar boven