menu in
Nieuwsoverzicht

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Zuyderland 3e in AD Ziekenhuis Top 100 Zuyderland Medisch Centrum heeft een verdienstelijke 3e plaats behaald in de Ziekenhuis Top 100 van het AD. De Ziekenhuis Top 100 geeft inzicht in de kwaliteit van de ziekenhuiszorg in Nederland en stimuleert ziekenhuizen tot verbeteringen.
  • VDL Nedcar blijft voorlopig BMW’s bouwen VDL Nedcar en BMW hebben na intensieve gesprekken een eerste basisovereenkomst bereikt waaruit blijkt dat VDL Nedcar ook na 2023 BMW’s blijft bouwen.
  • Bekijk onze weekendtips voor Sittard-Geleen! Dit weekend viert Sittard-Geleen de intocht van Sinterklaas! Daarnaast vindt in Born het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes plaats en zijn er ook een aantal activiteiten die volledig in het teken staan van de winter én de kerst.
  • Studeren in Sittard-Geleen? Bezoek een open dag! Denk jij wel eens na over studeren in Sittard-Geleen? Komende zaterdagen (16 en 24 november) staan er diverse open dagen op de agenda.
  • Feestelijke opening Top1Toys Geleen De officiële opening van Top1Toys in Geleen wordt vandaag groots gevierd met diverse activiteiten. Naast ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol, verzorgt dansgroep OXYGEN dansdemonstraties.
 
Terug naar boven