menu in
Nieuwsoverzicht

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Zuyderland 3e in AD Ziekenhuis Top 100 Zuyderland Medisch Centrum heeft een verdienstelijke 3e plaats behaald in de Ziekenhuis Top 100 van het AD. De Ziekenhuis Top 100 geeft inzicht in de kwaliteit van de ziekenhuiszorg in Nederland en stimuleert ziekenhuizen tot verbeteringen.
  • Boels Rental biedt €592 miljoen voor Scandinavische branchegenoot Cramo Verhuurbedrijf Boels Rental (Sittard) heeft €592 miljoen geboden om Cramo te kopen van haar aandeelhouders. Cramo is één van de leidende verhuurbedrijven van Europa en geniet een solide marktpositie.
  • Nieuwe aanwinsten voor het centrum van Sittard Afgelopen zaterdag vond in het centrum van Sittard de feestelijke opening plaats van Blie woon en droomwinkel. Daar blijft het echter niet bij. Op korte termijn liggen er namelijk nóg twee openingen in het verschiet.
  • Studeren in Sittard-Geleen? Bezoek een open dag! Denk jij wel eens na over studeren in Sittard-Geleen? Komende zaterdagen (16 en 24 november) staan er diverse open dagen op de agenda.
  • Feestelijke opening Top1Toys Geleen De officiële opening van Top1Toys in Geleen wordt vandaag groots gevierd met diverse activiteiten. Naast ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol, verzorgt dansgroep OXYGEN dansdemonstraties.
 
Terug naar boven