menu in
Wellness

Wellnesscentra in Sittard-Geleen

sauna, wellness, thermen born
In Sittard-Geleen vind je enkele wellnesscentra waar ontspanning en onthaasten voorop staan. Na een ontspannen saunabezoek, een heerlijke massage, een behandeling met heilzame kruiden of een lekker warm bad zijn lichaam en geest in no-time weer helemaal in balans. Zeker in combinatie met een wandeling, fietstocht of een lichte lunch!

Heerlijk ontspannen in Thermen Born
Het bekendste wellnesscentrum in de regio Sittard-Geleen is de Thermen in Born. Geniet van de tropische warmte van de thermale baden, doezel weg tijdens een massage of geef je lichaam een gezondheidskick in een van de vele sauna’s en stoombaden. Maak je vakantiegevoel compleet met een overnachting en een uitgebreid ontbijtbuffet in het naastgelegen Amrâth Hotel Born-Sittard. En als je daar dan toch bent, kun je ook een heerlijke wandeling gaan maken in het Limbrichter bos. 

Tip!
De Thermen in Born organiseert iedere laatste dinsdag van de maand een Damesdag. Gedurende deze dag hebben alleen vrouwen toegang tot de Thermen. Daarnaast wordt iedere tweede dinsdag van de maand een badkleding-mag-dag gehouden. Op deze dag is het toegestaan om de thermen met badkleding te betreden.

Kom tot rust in BLUE Wellnessresort Sittard
De omgeving van Sportzone Limburg biedt eveneens een van de mooiste wellness- en beautycomplexen van Limburg: BLUE Wellnessresort Sittard. Ontloop de dagelijkse hectiek en geniet van de prachtige sauna’s, heerlijke beautybehandelingen, massages en Limburgse gastvrijheid. Je bezoek uitbreiden met een overnachting? Dit is mogelijk in het nabijgelegen Fletcher Wellness-Hotel. Het hotel ligt nabij het stadscentrum van Sittard en vormt dus een prima uitvalsbasis.

Tip!
Iedere dinsdag is het badkleding-mag-dag in BLUE Wellnessresort Sittard. In de maand augustus kun je ook op donderdag in badkleding genieten van de faciliteiten. Tevens is het mogelijk om behandelingen zonder saunabezoek te reserveren, tenzij anders staat aangegeven.
@inpaginahtml@