menu in
Muziek

Muziek

Poppodium Volt
Een professioneel poppodium waar de deuren wijd open staan. Met een sterke aantrekkingskracht in de regio door een aansprekende programmering. Met repetitie- en opnamefaciliteiten voor beginnende én gevorderde muzikanten. Een doe- en leerplek. Een huiskamer voor liefhebbers van alle populaire muziekgenres. Een vliegwiel voor talent. Iedereen is welkom om te genieten van de verscheidenheid binnen de popcultuur, maar ook om zelf een bijdrage te leveren aan het aanbod.

Meer informatie en programmeringen zijn terug te vinden op www.poppodium-volt.nl
Artamuse
Artamuse is in de Westelijke Mijnstreek dé plek voor muziek, dans en cultuureducatie. Het muziekonderwijs is gericht op diverse instrumenten en specifieke zangstijlen, ieder met een eigen onderwijsaanpak. Het dansonderwijs richt zich op kleuterdans, klassiek ballet en jazz. Artamuse heeft een speciaal aanbod voor scholen en is niet alleen in- maar ook outdoor bezig met muziek en dans.

Artamuse is er voor iedereen: beginnende, gevorderde en doorgewinterde amateurs, mensen die een vakopleiding nastreven, jeugdigen, volwassenen en senioren, instrumentale verenigingen en koren, maar ook niet georganiseerde groepen en individuele belangstellenden.

Meer informatie is te bekijken op www.artamuse.nl
@inpaginahtml@