menu in
7 leuke groepsactiviteiten

7 leuke groepsactiviteiten in Sittard-Geleen

Ook voor groepen is er veel vertier in Sittard-Geleen. Ideaal voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of voor teamuitjes! We hebben zeven leuke groepsactiviteiten voor je uitgelicht.

Bikepark WOOD15

WOOD 15 is het eerste indoor Bikepark in Europa. Voor jong en oud, van beginnend tot ervaren biker. Er zijn verschillende fietsroutes die aansluiten op het gewenste niveau. Jeugd kan hier onder professionele begeleiding kennismaken met MTB/BMX. Zelfs cyclocross is mogelijk. Trainingen op verschillende niveaus. En na het rijden gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wood 15
Nusterweg 66, Sittard

www.wood15.eu      

Ontdek Landgoed Kasteel Limbricht

Leuke groepsactiviteiten op een unieke en prachtige locatie. Kasteel Limbricht combineert dit als geen ander! Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of gaat het vooral om plezier maken en even lekker ontspannen? Er is altijd een arrangement dat past bij uw wensen, budget en samenstelling van de groep. De keuze aan groepsactiviteiten is eindeloos, voor jong en oud. Iedere activiteit kan gemixt en gematcht worden. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een diner, borrel, lunch of kopje koffie. Wat dacht je van de combinatie bowlen en het sharing dinner? Of een workshop boogschieten en gezellig borrelen in Het Proeflokaal? Bij Kasteel Limbricht kan het allemaal. 

Kasteel Limbricht 
Allee 1, Limbricht

www.kasteel-limbricht.nl  

De Brandslang

Deze groepsactiviteit is voor de pure Bourgondiër. De Brandslang is een samenwerking van zes bijzondere horecagelegenheden, die stuk voor stuk zijn gevestigd in panden in de historische binnenstad. Panden waar al meer dan 100 jaar Brand Bier wordt geschonken. Ga je mee met de Brandslang tour, dan wacht je een gezellige coulisse waar je je snel thuis voelt en waar je bijzonder zult genieten van het Limburgse goud.

Het arrangement kost 15 euro en bestaat uit 5 Brand bieren en 5 borrelsnacks. Daarnaast is er de mogelijkheid om in elke horecagelegenheid een (ander) Oudhollands gezelschapspel te spelen zoals Jenga, Spijker poepen of de Toren Pisa. Bent u liefhebber van speciaalbier? Kies dan voor de Sittardse Brandslang speciaal bier variant. Je ontvangt dan geen Brand pilsener, maar één van de vele heerlijke Brand speciaal bieren.

www.sittardsebrandslang.nl  

Escape Centrum Limburg

Uitdagend en heel spannend! Nadat jij en je team zijn opgesloten, krijgen jullie maximaal één uur de tijd om samen te ontsnappen. Onder deze zenuwslopende tijdsdruk ga je op zoek naar puzzels, raadsels en hints. Alleen samenwerking leidt tot het gewenste resultaat. Ideaal dus voor families, gezinnen, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten! Er is keuze uit meerdere escape rooms. Na afloop kun je aan de grote tafel genieten van een bordspel of je hersens kraken aan kleine breinbrekers. Er mag gratis gebruik worden gemaakt van de flipperkasten, arcadekast, tafelvoetbal en dartboard. 

Tip! Laat je opsluiten in de eenpersoons Escape Booth Starry Night. Kom jij eruit?

Escape Centrum Limburg
Helstraat 16, Sittard 

www.escapecentrumlimburg.nl

UNIT13

Zin in een dagje uit voor jong en oud? Bij UNIT13 kruip je heel even in de huid van een echte strijder. Voor lasergamen (vanaf 12 jaar) of airsoften (vanaf 18 jaar) ben je bij UNIT13 aan het goede adres. Spannende, uitdagende en afwisselende missies die iedereen lang bij zullen blijven. De missies worden gespeeld in een gereconstrueerd dorp met onder andere een supermarkt, kerk, politiebureau, gevangenis, bank met een kluis en een militaire basis. UNIT13 is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten.

Unit13 
Nusterweg 66, Sittard 

www.unit13.eu   

IVY Climbing

Deze groepsactiviteit is voor de echte waaghalzen! IVY Climbing is het grootste en meest complete klimcentrum van de Euregio. Een gastvrij en multifunctioneel klimcentrum waarin alle disciplines binnen het sportklimmen aanwezig zijn. Zowel de beginner als de wedstrijdsporter vindt hier altijd zijn eigen uitdaging in het klimcentrum. In de spectaculaire boulderhal met 3D klimwanden beschikt IVY over bouldercircuits in verschillende moeilijkheidsgraden.  

IVY Climbing

Milaanstraat 115, Sittard

www.ivyclimbing.nl
  

VR Experience Sittard

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring om samen met je familie, vrienden of collega’s te delen? Neem dan eens een kijkje bij VR Experience in Sittard! Hier beleef je dankzij Virtual Reality de mooiste avonturen.  

Afhankelijk van de samenstelling van het team worden de spellen gekozen. Er kan gekozen worden uit maar liefst 50 games! Er kunnen tot 22 personen tegelijkertijd in de ruimte. De VR Experience is uitermate geschikt als groepsactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Door middel van de professionele HTC VIVE VR en de PSVR brillen bevinden deelnemers zich in een levensechte droomwereld, waar de mogelijkheden ongekend zijn. Beleef 60, 90 of 120 minuten lang een unieke ervaring! 

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

VR Experience Sittard 
Helstraat 16
6131CZ Sittard

www.vr-sittard.nl
VR Experience Sittard
@inpaginahtml@