menu in
9 leuke kinderfeestjes

9 leuke kinderfeestjes in Sittard-Geleen

Voor zowel de allerkleinsten als voor de iets oudere kids zijn er tal van mogelijkheden om een spetterend kinderfeest te organiseren in Sittard-Geleen. Wat dacht je van lasergamen, een speurtocht door Kasteelpark Born of klimmen? We hebben deze een een aantal andere mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Binnenspeeltuinen

Sittard-Geleen heeft twee binnenspeeltuinen: Ballorig en Darteldome. Ideaal voor een dagje uit met de kids én de ideale bestemming voor een kinderfeestje. Regen of zonneschijn? Je kunt in de speelparadijzen altijd spelen. Springen op een mega trampoline, crossen over circuits, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Beide vestigingen bieden speciale kinderfeestarrangementen aan, waaronder themafeestjes. Binnenspeeltuinen zijn doorgaans toegankelijk voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ballorig
Lissabonlaan 30, Sittard

Darteldome
Dr. Nolenslaan 128, Sittard

Kasteelpark Born

Ben jij een echte dierenliefhebber en vind je het leuk om lekker te ravotten? Kom dan gezellig je kinderfeestje vieren in Kasteelpark Born! Naast toegang tot het park word je als jarige flink in het zonnetje gezet. Afhankelijk van het arrangement dat je kiest (er zijn vier keuzes) kun je deelnemen aan een speurtocht door het park, dierenbingo of Ganzebord spelen en wateronderzoek doen. Midden in het park is een speeltuin. Voor iedere leeftijdsgroep is daar de mogelijkheid om naar hartelust te springen op de grote airtrampoline en te klimmen en klauteren op de speeltoestellen.

Kasteelpark Born
Kasteelpark 38, Born

Kidsarrangementen bij Foroxity Filmarena

Wist je dat je een bezoek aan de Foroxity Filmarena kunt combineren met Bowling óf een bezoek aan de McDonald’s? Ieder kinderfeestje gaat gezellig van start met een bezoek aan een film naar keuze bij Foroxity. Uiteraard zijn de kinderen verzekerd van de beste stoelen in de zaal! Na de film wordt het kinderfeestje vervolgd in één van de drie bowling centra die Sittard-Geleen rijk is (Bowling Stardust, Bowling City Resort Sittard of Bowling CenterPocket). Na de film liever meteen door naar McDonald’s voor een Happy Meal? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor kinderen t/m 12 jaar.

Foroxity
Rijksweg Zuid 271, Sittard


IVY Climbing

Deze groepsactiviteit is voor de echte waaghalzen! IVY Climbing is het grootste en meest complete klimcentrum van de Euregio. Een gastvrij en multifunctioneel klimcentrum waarin alle disciplines binnen het sportklimmen aanwezig zijn. Kinderfeestjes bij IVY staan altijd onder begeleiding van een kliminstructeur. Per drie kinderen dient er één volwassen begeleider aanwezig te zijn. Het feestje is geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het klimprogramma duurt 1,5 uur.

IVY Climbing
Milaanstraat 115, Sittard

VR Experience Sittard

De VR Rooms in Sittard zijn een spannende, uitdagende en leerzame ervaring voor vrienden, familie, kinder -of vrijgezellenfeestjes. Hier beleef je dankzij Virtual Reality de mooiste avonturen. Afhankelijk van de samenstelling van het team worden de spellen gekozen. Er kan gekozen worden uit maar liefst 50 games! Er kunnen tot 22 personen tegelijkertijd in de ruimte. De VR Experience is uitermate geschikt als groepsactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Door het dragen van professionele brillen bevinden deelnemers zich in een levensechte droomwereld, waar de mogelijkheden ongekend zijn. Beleef 60, 90 of 120 minuten lang een unieke ervaring! Durf jij de uitdaging aan te gaan?

VR Experience Sittard
Helstraat 16, Sittard 
VR Experience Sittard

Clip 'n Climb Sittard

Altijd al willen klimmen? Dan is Clip 'n Climb Sittard iets voor jou! Of je nu 4 of 60 bent: iedereen vermaakt zich met de 30 verschillende klim challenges. Klimervaring is voor niemand vereist. Je klikt jezelf vast aan het zogenaamde TruBlue systeem en je bent klaar om te gaan! Voor kinderfeestjes is er keuze uit drie verschillende verjaardagsarrangementen. Negentig minuten klimmen, iets lekkers te drinken en een cadeautje voor de jarige zijn altijd bij de prijs inbegrepen. 

Clip 'n Climb Sittard
Lissabonlaan 30, Sittard
Kinderfeestje Clip 'n Climb

Kootje Spek Theater

Het Kootje Spek Theater is het kleinste theater van Sittard-Geleen en misschien wel van heel Nederland! Kootje Spek is een feestvarken en maakt van jouw verjaardag een onvergetelijk moment. Hou je van verhalen, toneelspelen, dansen en zingen? Dan zit je in het Kootje Spek Theater helemaal goed! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes zoek je in de koffers met verkleedkleding naar een leuke outfit waarna Kootje samen met jou en alle feestvierders een verhaal verzint waarin jij als jarige de hoofdrol speelt. Ook geschikt voor de allerkleinsten (t/m 5 jaar). 

Kootje Spek Theater
Broekstraat 18, Sittard
Kinderfeestje Kootje Spek Theater

WOOD15

Wil jij je kinderfeestje vieren in het eerste indoor bikepark van Europa: MTB / BMX park WOOD15? Dat kan! Op een speciaal afgesloten terrein kun jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes je uitleven op stoere BMX fietsen en stuntstepjes. De instructeurs wachten je op voor een instructie en begeleiding op de verschillende banen. Een hapje en een drankje zijn bij de prijs inbegrepen. Afhankelijk van je wensen, kun je speciaal voor kinderfeestjes kiezen uit vier verschillende pakketten. Leeftijd: vanaf 6 jaar.

Wood 15 
Nusterweg 66, Sittard
    

UNIT 13 Outdoor Adventures

Heb jij zin in een cool verjaardagsfeestje? Ga dan bij UNIT13 lasergamen! De Unit 13 arena is vormgegeven als een echt dorp, waarbij alles zo realistisch mogelijk is ingedeeld. Jij en je team zijn uitgerust met een high-tech lasertag gun en worden opgevangen in een schuilplaats. Hier krijg je uitleg en instructies over de spannende, uitdagende en afwisselende missies die iedereen nog lang bij zullen blijven. Als lekkere afsluiter van dit avontuur krijg je een heerlijk kindermenu. Minimale leeftijd: 7 jaar.

Unit 13 Outdoor Adventures
Nusterweg 66, Sittard 

 
@inpaginahtml@