menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals,
optochten, feesten en markten

in
Vrije tijd
Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart op halen. Heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.
 
 • Kinderboekenweek 2020 bij De Domijnen
  Vrijetijd Kinderboekenweek 2020 bij De Domijnen De Kinderboekenweek 2020 duikt van 30 september t/m 11 oktober in de geschiedenis met het thema 'En toen?' De Domijnen organiseert verschillende activiteiten. Daarnaast kunnen kinderen tijdens de Kinderboekweek gratis lid worden van de bibliotheek.
 • Toertocht: Rit naar de Gladiolen
  Vrijetijd Toertocht: Rit naar de Gladiolen Op zaterdag 3 oktober organiseert Stichting Wieler Promotion Sittard-Geleen de elfde editie van de toertocht 'Rit naar de Gladiolen'.
 • Maand van de Geschiedenis 2020
  Vrijetijd Maand van de Geschiedenis 2020 Oktober is de Maand van de Geschiedenis, het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Het thema dit jaar is Oost/West. Ook de Domijnen zet de maand oktober jaarlijks in het teken van de geschiedenis.
 • Maas Trek 2020: een tikkeltje anders | 3 en 4 oktober
  Vrijetijd Maas Trek 2020: een tikkeltje anders | 3 en 4 oktober Voor het zesde jaar op rij kun je het RivierPark Maasvallei te voet verkennen tijdens deze aangepaste versie van het grensoverschrijdend wandelevenement ‘Maas Trek’.
 • Chemelot Quiz voor jong én oud
  Vrijetijd Chemelot Quiz voor jong én oud Chemelot organiseert op zaterdag 3 oktober om 19.00 uur een Chemelot Quiz voor jong én oud! Een leuke avond vol gezelligheid, interactie en informatie. Want wat weet jij nu eigenlijk over Chemelot?