menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals,
optochten, feesten en markten

in
Vrije tijd
Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart op halen. Heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.
 
 • Oktobermaand Kindermaand
  Vrijetijd Oktobermaand Kindermaand Het is bijna oktober en dat betekent dat het weer Oktobermaand Kindermaand is. Voor de vijfde keer op rij organiseert De Domijnen, samen met vele andere organisaties, een maand lang duizend en één activiteiten voor de jeugd van basisscholen.
 • DVERS 2019
  Vrijetijd DVERS 2019 Zaterdag 28 september staat de binnenstad van Sittard in het teken van DVERS 2019. Het evenement bestaat achtereenvolgens uit een conferentie, netwerkdiner en showcasefestival. Ben je gek op muziek? Dan ben je gek op DVERS.
 • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen
  Vrijetijd Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
 • Tijd voor MAX op toer in Sittard
  Vrijetijd Tijd voor MAX op toer in Sittard Het televisieprogramma Tijd voor MAX op toer wordt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september uitgezonden vanaf de Markt in Sittard.
 • Provinciale start 'Maand van de Geschiedenis' bij Erfgoedcentrum De Domijnen
  Vrijetijd Provinciale start 'Maand van de Geschiedenis' bij Erfgoedcentrum De Domijnen De Limburgse aftrap van de Maand van de Geschiedenis vindt dit jaar plaats in Erfgoedcentrum De Domijnen te Sittard. Na de officiële opening is er een afwisselend middagprogramma voor het hele gezin met verschillende activiteiten rondom WO II.