menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals,
optochten, feesten en markten

in
Vrije tijd
Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart op halen. Heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.
 
 • Boels Ladies Tour
  Vrijetijd Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour (1 t/m 6 september) komt de wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2020 weer naar Sittard-Geleen. Op zaterdag 5 september start vanaf de Wielerbaan in Geleen een etappe van 149 kilometer.
 • NK Mountainbike XCO 2020
  Vrijetijd NK Mountainbike XCO 2020 In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september wordt het NK Mountainbike XCO verreden op het terrein van Watersley Sports & Talentpark.
 • Groove Garden
  Vrijetijd Groove Garden Zaterdag 12 en zondag 13 september hoor je in Sittard de vetste beats: het is weer tijd voor Groove Garden! Geniet in de open lucht van dit tweedaagse dancefestival.
 • Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup
  Vrijetijd Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup Van vrijdag 6 t/m zondag 9 september organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup.
 • Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen
  Vrijetijd Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen Op zondag 6 september strijkt het tuinfestival ‘Struinen in de Tuinen’ neer in Sittard-Geleen. Tijdens dit event kun je als inwoner van Sittard-Geleen je eigen tuin beschikbaar stellen voor de meest uiteenlopende optredens van amateurkunstenaars.