menu in
Nieuwsoverzicht

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Vaste Prik maakt Sittard-Geleen schoon en veilig De organisatie van Vaste Prik Sittard-Geleen doet goed werk als het gaat om het opruimen van zwerfafval. Onder het mom van 'samen bereiken we meer' blijft de club vrijwilligers doorgroeien.
  • Nieuwe vacatures in Sittard-Geleen Er zijn deze week 17 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen. Onder andere Zuyderland, gemeente Sittard-Geleen en Intertek zijn op zoek naar nieuwe medewerkers.
  • Nieuwe bezoekersgids RivierPark Maasvallei 2021 De nieuwe bezoekersgids 2021 van RivierPark Maasvallei is onmisbaar voor als je een tripje richting de Maasvallei op het oog hebt. De gids biedt een overzicht van alle praktische informatie.
  • Studenten Zuyd Hogeschool winnen Legal Tech Challenge Vier studenten van de opleiding HBO-Rechten bij Zuyd Hogeschool in Sittard hebben de landelijke Legal Tech Challenge van het ministerie van Justitie en Veiligheid gewonnen. Ze bedachten een app die burgers helpt bij het aanvragen van bijstand.
  • Vernieuwde opening van geronommeerde kledingzaak Bernard Fashion Onlangs is de bekende herenzaak Bernard Fashion vernieuwd geopend op een nieuwe locatie in centrum Sittard. De zaak heeft een nieuwe, prachtige look én een uitgebreider aanbod: vanaf nu bieden ze ook damescollecties aan.
 
Terug naar boven