menu in
Nieuwsoverzicht

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Zuyderland behoort tot de beste ziekenhuizen van Nederland Het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard-Geleen behoort tot de dertien beste ziekenhuizen van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek ‘Beste ziekenhuizen’ van weekblad Elsevier.
  • Itero vestigt fabriek op Brightlands Chemelot Campus Het Britse Itero kondigt aan een innovatieve demonstratiefabriek te gaan bouwen voor het recyclen van plastic afval op de Chemelot Campus in Sittard-Geleen. De fabriek moet in 2023 operationeel zijn en investeert 23 miljoen euro.
  • Kennedy-Mars 2021 afgelast Evenals veel andere evenementen is de Kennedy-Mars in Sittard voor dit jaar afgelast. Vanwege de verspreiding van het coronavirus heeft het bestuur besloten de 57e editie niet door laten gaan. Ook de Swentibold-Mars en Mini-Mars gaan niet door.
  • Online studiekeuze-event Zuyd Hogeschool Weet je nog helemaal niet wat je wilt studeren? Zuyd Hogeschool organiseert dinsdag 6 oktober van 19.00 tot 21.30 uur een online studiekeuze-event.
  • Nieuwe parkeertarieven in binnenstad Sittard Voor het nieuwe jaar 2021 geldt er een nieuw parkeerbeleid voor parkeerplaatsen en parkeergarages in en rondom Sittard.
 
Terug naar boven