menu in
Markten Binnenstad Sittard

Weekmarkten Sittard

Donderdagmarkt
Kraampjes vullen het historische marktplein. Heerlijke geuren veroveren de oude binnenstad. De weekmarkt in Sittard heeft internationale flair en vindt iedere donderdag plaats in een prachtig decor van historische geveltjes. Op de markt vind je altijd de leukste aanbiedingen, verse seizoensproducten en unieke specialiteiten. Gezellige terrasjes nodigen uit om heerlijk te relaxen. De weekmarkt, met meer dan 100 kramen, vindt iedere donderdag van 08.00 tot 14.00 uur plaats.

Zaterdagmarkt (versmarkt)
Iedere zaterdag vindt het gehele jaar door de versmarkt plaats van 08.00 tot 17.00 uur.

Biologische zaterdagen

Goedgevulde kramen bieden een breed aanbod en zijn een lust voor het oog: regionale producten direct van boeren uit de buurt, vergeten groenten, bijzondere groente- en fruitsoorten en verse kruiden. Nederlandse producten hebben de voorkeur, ook als ze ietsje duurder zijn. De markt voldoet voor al je wekelijkse boodschappen. Brood, zuivel, groenten, fruit, vlees, droogwaren, wijn, kaas, kruiden en bloemen zijn er te vinden.

Er worden alleen biologische producten verkocht. Bijzonder is dat achter de kramen vaak degenen staan die ook zelf bij de productie van het voedsel zijn betrokken. Zo kun je de maker van de producten alles vragen. 

Je vindt de biologische markt iedere zaterdag van 9.30 tot 14.00 uur aan de Steenweg in Sittard. 
@inpaginahtml@