menu in
Nieuws

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Positief Gezond Munstergeleen - Toekomstvisie 2030 In Munstergeleen bij Huisartsen Hartje Dorp denken ze goed na over de toekomst. Gezondheid heeft niet alleen te maken met prettig voelen in je lijf, maar ook gelukkig zijn in je eigen wijk. Samen met bewoners hebben ze dit aangepakt.
  • CHILL bestaat 10 jaar Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL) op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen bestaat 10 jaar. Dankzij hun verbindende aanpak is CHILL een belangrijke factor in het opbouwen van een circulaire samenleving.
  • Bezoek Museum De Domijnen online met MuseumTV Met MuseumTV komt het museum naar je thuis. Op MuseumTV kun je een groot aantal exposities en collecties van bekende musea in Nederland online bekijken. Ook de collectie van De Domijnen is er te zien.
  • Studenten Zuyd Hogeschool winnen Legal Tech Challenge Vier studenten van de opleiding HBO-Rechten bij Zuyd Hogeschool in Sittard hebben de landelijke Legal Tech Challenge van het ministerie van Justitie en Veiligheid gewonnen. Ze bedachten een app die burgers helpt bij het aanvragen van bijstand.
  • Nieuwe winkelopeningen in Sittard-Geleen De ondernemers in Sittard-Geleen staan niet stil. De afgelopen tijd zijn er weer nieuwe winkels en zaken bijgekomen. Zin in een lekkere maaltijd of een nieuwe outfit? Bekijk wat deze nieuwe ondernemers te bieden hebben.
 
Terug naar boven