menu in
Nieuwsoverzicht

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Unieke zonnepanelen op Dempsey Residence in Sittard-Geleen Een nieuwe kunstvorm die uniek is in Nederland. De gerenoveerde Dempseyflat in de wijk Limbrichterveld in Sittard-Geleen krijgt twee gigantische zonnepanelen waarop prachtige kunstwerken te zien zijn.
  • Nieuwe vacatures in Sittard-Geleen Er zijn deze week 28 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen. Onder andere gemeente Sittard-Geleen, LEVANTOgroep en Basic Pharma zijn op zoek naar nieuwe medewerkers.
  • Vernieuwde brochure 'Dit is Sittard-Geleen' vanaf nu verkrijgbaar Visit Zuid-Limburg heeft in samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen de brochure ‘Dit is Sittard-Geleen’ ontwikkeld. De gratis brochure biedt de bezoeker een totaalbeeld van het toeristisch aanbod van Sittard-Geleen.
  • Studenten Zuyd Hogeschool winnen Legal Tech Challenge Vier studenten van de opleiding HBO-Rechten bij Zuyd Hogeschool in Sittard hebben de landelijke Legal Tech Challenge van het ministerie van Justitie en Veiligheid gewonnen. Ze bedachten een app die burgers helpt bij het aanvragen van bijstand.
  • 65 jaar optiek Janssen Het is 65 jaar geleden dat Theo Janssen de deuren van zijn optiekzaak in Geleen opende. Begonnen op de Annastraat 24 en jaren later verhuisd naar het huidige pand (op nummer 4).
 
Terug naar boven