menu in
Evenementen

AFGELAST: Voorjaarsmarkt in Grevenbicht

19 apr 2020
Op zondag 19 april vindt van 10.00 tot 17.00 uur de 30e editie plaats van de Voorjaarsmarkt in Grevenbicht. Het aanbod is gevarieerd en maken van deze jaarmarkt met ongeveer 100 standplaatsen een heuse snuffelmarkt.
voorjaarsmarkt grevenbicht

Naar deze jaarmarkt komen van oudsher standhouders uit heel Nederland, België en Duitsland. De aangeboden artikelen van de diverse stands zijn gevarieerd. Tot de aangeboden artikelen behoren onder andere kleding, lederwaren, CD’s, hobbyartikelen, gereedschappen, bloemen, planten, wenskaarten, boeken, strips, keramiek, parfums, sieraden, antiek en curiosa.

Kindermarkt voor de jeugd
Kinderen (tot 12 jaar) uit de gemeenschap kunnen / mogen hun spulletjes te koop aanbieden. De spullen die de kinderen verkopen mogen niet duurder zijn dan € 15,-. Inschrijven is voor de kinderen niet nodig. Ze mogen zelf een plaatsje uitzoeken in de Kastanjestraat of de Lindenstraat.

Terras en Live muziek
Voor de bezoekers is van alles in het werk gesteld om een zo gezellig mogelijk verblijf op de markt te garanderen. Op het centraal ingerichte terras kan onder het genot van een hapje en een drankje genoten worden van live muziek die gedurende de markt ten gehore wordt gebracht. Over het parcours verspreid zijn er tevens diverse eetgelegenheden / foodtrucks.

Locatie en bereikbaarheid
De gezellige Voorjaarsmarkt wordt traditioneel ingericht rondom het parcours van de Dr. Duijsenslaan en Beneluxlaan in Grevenbicht. Het dorp is binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A2 (afrit Born). Tevens vaart het voet- en fietsveer op zondag tussen 10:00 en 18:00 vanaf Rotem (B).

Parkeren is mogelijk in de straten rondom het marktparcours. Let hierbij op de (tijdelijke) parkeerverboden in bepaalde straten. Het parkeerterrein op het Burg. Kotenplein ligt op loopafstand van het marktparcours. Kom bij voorkeur met de fiets!

Entree en loterij
Entree bedraagt €1,-. Dit bedrag komt volledig ten goede aan Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven, organisator van de markt. Uw entreebewijs geldt tevens als lotnummer, waarmee kans wordt gemaakt op een geldprijs van €250,-.

Kijk voor meer informatie op www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • AFGELAST: Culturele rondleidingen Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar culturele rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven