menu in
Evenementen

Zomeravond Buitencinema

27 jun 2019 − 05 sep 2019
De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren: lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar staan er maar liefst 6 mooie avonden op het programma.
Buitencinema

De Zomeravond Buitencinema 2019 trapt op 27 juni af met een unieke knaller. De inspirerende feelgoodfilm The Biggest little Farm zie je een week na de landelijk première al op de binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht. Uniek!

Programma

 Datum  Film
 Donderdag 27 juni  The Biggest little Farm
 Donderdag 11 juli  Love is all you need
 Donderdag 25 juli  Moonlight
 Donderdag 8 augustus  Een Man die Ove Heet
 Donderdag 22 augustus  Le Grand Bain
 Donderdag 5 september  Captain Fantastic

Kaarten
Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen alleen online worden gekocht via www.dedomijnen.nl of aan de kassa’s van het Filmhuis en de Uitbalie in de Schouwburg. Dus niet bij Landgoed Kasteel Limbricht en ook niet op de avond zelf. Wees op tijd met bestellen, want vorig jaar vlogen de kaarten de deur uit! Houd tot slot je mail, de website en social media kanalen in de gaten, mocht het weer niet meewerken.

Pre-film diner
Maak je filmavond compleet door in te tekenen op het 3-gangen pre-film diner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner kost €24,50 (excl. drank) waarbij u de keuze heeft uit een smaakvol vlees- of visgerecht en afsluit met een verrassingsdessert van de chef! Het diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur, waarna de film start rond 21:30 uur. 

Wil je gebruik maken van dit aanbod dan dien jezelf contact op te nemen met Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner is uitsluitend te reserveren via info@kasteellimbricht.nl o.v.v. The Biggest little Farm diner en het aantal personen. 

Meer (praktische) informatie over de filmavond van donderdag 27 juni

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!
  • Summer of Sports...and Arts 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT altijd supertoffe activiteiten in de zomervakantie.
  • Expositie Rees Laudy in Erfgoedcentrum De Domijnen De Westelijke Mijnstreek kent veel kunstenaars die in hun tijd zeer populair waren, maar inmiddels in de vergetelheid zijn geraakt. In de komende tentoonstelling wordt de aandacht gevestigd op Paula Maria Theresia (Rees) Laudy (1926-2017).
  • Tour de L1mbourg: 28 juli in Sittard-Geleen Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 deze zomer wederom het programma Tour de L1mbourg van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven