menu in
Evenementen

Zomeropera 'Die Zauberflöte' bij Kasteel Limbricht - UITVERKOCHT

20 jul 2019
Op zaterdag 20 juli komt een van Europa’s beroemdste opera’s naar Kasteel Limbricht: Die Zauberflöte! Deze unieke voorstelling wordt verzorgd door Opera Classica Europa, waarvan de bekende Duitse operazanger Michael Vaccaro de intendant is.
Opera

Wat is 'Die Zauberflöte'? 
Die Zauberflöte is het laatste meesterwerk van ’s werelds bekendste componist: Wolfgang Amadeus Mozart. Het betreft een van de meest vertoonde, meest gespeelde en populairste opera’s uit de gehele muziekgeschiedenis. De show is een samenspel tussen klassieke opera en een zangspel. Al meer dan twee eeuwen charmeert dit muzikale sprookje met zijn diversiteit. Het boeiende plot van deze opera is net zo kleurrijk en oogverblindend als de prachtige muziek van Mozart. Het verhaal gaat om de machtsstrijd tussen de Koningin van de Nacht en Sarastro, de Hogepriester van het Zonnekoninkrijk. Uiteindelijk zal de overwinnende kracht van liefde en de macht van het goede de overhand hebben!

Let op: Die Zauberflöte gaat altijd door. Mocht het regenen, neem dan een poncho mee. Paraplu's zijn helaas niet toegestaan.

Ticketverkoop loopt via Kasteel Limbricht  

De voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Die Zauberflöte
20 juli | 19.00 uur | vanaf €32 

Kasteel Limbricht 
Allee 1 6141 
AV Limbricht

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!
  • Summer of Sports...and Arts 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT altijd supertoffe activiteiten in de zomervakantie.
  • Expositie Rees Laudy in Erfgoedcentrum De Domijnen De Westelijke Mijnstreek kent veel kunstenaars die in hun tijd zeer populair waren, maar inmiddels in de vergetelheid zijn geraakt. In de komende tentoonstelling wordt de aandacht gevestigd op Paula Maria Theresia (Rees) Laudy (1926-2017).
  • Tour de L1mbourg: 28 juli in Sittard-Geleen Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 deze zomer wederom het programma Tour de L1mbourg van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven