menu in
Evenementen

Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden!

11 okt 2019 − 16 okt 2019
Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!

Het volledige programma is terug te vinden op de website www.oktoberfeestsittard.nl. Via deze website vindt ook de ticketverkoop plaats. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Oktoberfeest Sittard te ‘liken’ om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Highlights Oktoberfeest Sittard
Wat kunnen we dit jaar van het grootste najaarsfeest van het zuiden verwachten? Hier volgen enkele hoogtepunten uit het programma:  

- Een kermis met zeventig attracties
- Een nieuw Brand Weizen paviljoen met twee (!) verdiepingen
- Elke avond een live muziekprogramma met (inter)nationale topartiesten
- Extra uitgebreide koopzondag
- Overnachten op een heuse Wiesencamping
- Speciaal afgestemde activiteiten voor ouderen, kinderen en mensen met een beperking
- Een familiemiddag

& NOG VEEL MEER! 
 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!
  • Summer of Sports...and Arts 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT altijd supertoffe activiteiten in de zomervakantie.
  • Expositie Rees Laudy in Erfgoedcentrum De Domijnen De Westelijke Mijnstreek kent veel kunstenaars die in hun tijd zeer populair waren, maar inmiddels in de vergetelheid zijn geraakt. In de komende tentoonstelling wordt de aandacht gevestigd op Paula Maria Theresia (Rees) Laudy (1926-2017).
  • Tour de L1mbourg: 28 juli in Sittard-Geleen Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 deze zomer wederom het programma Tour de L1mbourg van 5 t/m 28 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven