menu in
Evenementen

Welkomfestival - Studenteninkom Sittard 2019

04 sep 2019
Woensdag 4 september 2019 vindt de studenteninkom van Sittard plaats. Alle studenten van Zuyd Hogeschool en Fontys zijn van 16.00 – 22.00 uur van harte welkom op het Ligneplein om de start van het nieuwe schooljaar te vieren.
Welkom festival

Welkom Festival
Het Welkom Festival wordt georganiseerd voor zowel studenten als docenten. Naast eerstejaars zijn ook meerderejaars studenten uitgenodigd om dit evenement bij te wonen. De studenteninkom is hét moment voor aanvang van het nieuwe studiejaar om de stad Sittard en je medestudenten alvast te leren kennen. Zo hoef je de rest van je studie niet alleen in de collegebanken te zitten.

Het belooft een mooi festival te worden! Daar horen natuurlijk een lekkere line-up, foodtrucks, een chill-area en wat extra gekkigheden speciaal voor studenten bij.

Line-up
Nog niet bekend. Kijk voor het laatste nieuws op Facebook: Welkom Festival.
 
Afterparty

Om 22.00 uur nog niet klaar met feesten? Studentenvereniging FICOM organiseert een dikke afterparty bij Café De Hollande op de Markt in Sittard.

Praktische informatie 
- Er zijn kluisjes aanwezig
- Alcohol alleen verkrijgbaar met een 18+ (check) bandje
- Toegang GRATIS

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Zuyd Hogeschool, Gemeente Sittard-Geleen en Coöperatie Centrummanagement Sittard.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven