menu in
Evenementen

Mega singalong op de Markt in Sittard

14 sep 2019
Na de succesvolle editie van 2018 met Suzan Seegers wordt ook dit jaar de opening van het culturele seizoen (Kom bij ons op de bank) op zaterdag 14 september om 20.30 uur afgesloten met een Mega singalong op de markt in Sittard.
Mega singalong Brigitte Heitzer

Samen met musicalster Brigitte Heitzer (o.a. Evita) en Mega singalong 2019 Superfanfare o.l.v. dirigent Hardy Mertens kan iedereen meezingen met evergreens, musicalsongs en licht klassiek repertoire.

Tijdens de opening van het cultuurseizoen - met als titel: 'Kom bij ons op de bank' - nodigt cultuurinstelling De Domijnen bezoekers uit om het nieuwe culturele seizoen voor te proeven. In de middag vinden in de binnenstad van Sittard live muziek- en dansoptredens en previews van schouwburgvoorstellingen plaats. Ook kunnen toeschouwers meedoen en kijken bij workshops. Nadere informatie over het programma van dit jaar volgt nog.

www.dedomijnen.nl

Mega singalong
Zaterdag 14 september
20.30 uur
De Markt in Sittard


--

Foto: Roy Beusker

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven