menu in
Evenementen

Feestweekend in Guttecoven

30 aug 2019 − 01 sep 2019
In het weekend van 30 augustus t/m 1 september organiseren Stichting Agroprom Swentibold en Agrarisch Jongeren Kontakt Sittard / Swentibold drie dagen lang feestelijke evenementen in Guttecoven.
Guttecoven dorpsfeesten

Programma  

Vrijdag 30 augustus
Stichting Agroprom bestaat 30 jaar. Daarom vindt er een besloten reünie plaats voor (oud) leden en sponsoren. Het betreft een besloten evenement.

Zaterdag 31 augustus
Zaterdagavond is het tijd voor Sjtoppelpop! Een ongekend gezellig tentfeest voor iedereen die niet bang is voor het stoppelveld. Hoofdact is Juicy Lucy. Kaarten zijn vanaf begin augustus in de voorverkoop voor €10,-. Aan de dagkassa bedraagt de entreeprijs €12,50.

Zondag 1 september
Op zondag wordt voor de tweede keer het Limburgs Kampioenschap ‘stro laden’ georganiseerd. Teams zullen strijden om de eer van de beste stroladers van Limburg. Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers en deelnemers terecht in de tent voor een lekker boerenontbijt. Voor een zacht prijsje wordt er spek met ei geserveerd, vergezeld met een heerlijk kopje koffie. Op het terrein zal een oldtimer treffen gehouden worden en er zijn doorlopend demonstraties van oude grondbewerkingsmachines. Voor de kinderen is er naast een springkussen en een zandbank ook een kinderboerderij aanwezig op het terrein. Tevens kunnen zij zich laten schminken. Gedurende de dag is er een foodtruck aanwezig waar heerlijke hapjes worden geserveerd.

www.sjtoppelpop.nl

Locatie
Dorpsstraat Guttecoven

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven