menu in
Evenementen

Braderie Awt Gelaen

01 sep 2019
Op zondag 1 september kunnen bezoekers weer genieten van één van de oudste braderieën van Zuid-Limburg. De braderie van Oud-Geleen is al meer dan 50 jaar een begrip en geliefd bij jong en oud.
straatmuzikant

Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken. Meer dan 250 marktkooplieden en artiesten zorgen voor een markt vol plezier en levenslust. Dat kun je zien, voelen, horen en proeven. Kom kijken en ontdek het zelf!

Sjtroatmuzikantenfestival
Tijdens de braderie organiseert Stichting Braderie Oud-Geleen in samenwerking met de Kunstbende Limburg het tweede 'sjtroatmuzikantenfestival'. Twee jury’s, namelijk één vakjury en één publieksjury bepalen wie er als winnaar gekozen zal worden. De winnaars van de vorige editie komen dit jaar terug om hun titel te verdedigen. Wil jij meedoen en voor een groot publiek spelen? Schrijf je dan in op sbog@ziggo.nl en je ontvangt een persoonlijk bericht over het verloop en prijzengeld. 

De markt begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
  • Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
  • Torenfeesten Oud-Geleen De tweede zondag van september vinden wederom de Torenfeesten in Oud-Geleen plaats.
  • Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven