menu in
Evenementen

Tijd voor MAX op toer in Sittard

23 sep 2019 − 27 sep 2019
Het televisieprogramma Tijd voor MAX op toer wordt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september uitgezonden vanaf de Markt in Sittard.
Tijd voor MAX op Toer

Dit is de vierde keer dat Omroep MAX de studio in Hilversum verruilt voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land. Sittard is na Zwolle, Delft en Enkhuizen de laatste stad die het toneel vormt voor de uitzending.  

Arabiste, voormalig diplomate en Eerste Kamerlid Petra Stienen is te gast. Stienen is geboren in Limburg en komt vertellen over haar nieuwe boek: 'Ontdek je Charisma'. Acteurs Maartje van de Wetering en Porgy Franssen zijn te gast om te vertellen over de theatervoorstelling 'Peachez' waarin ze beiden te zien zijn. Peachez gaat over een fatale liefdesgeschiedenis en is een theaterbewerking van de gelijknamige succesroman van Ilja Leonard Pfeijffer.

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, 'De kracht van liefde', is geschreven door dochter Christa.

Ook actrice Carine Crutzen schuift in de laatste toerweek aan. Ze schreef een boek over haar jeugd en relatie met haar ouders; 'Uit het Zuiden'. Verder zijn onder anderen te gast in Sittard: vaste huisarts dokter Ted van Essen, culinair journaliste Janny van der Heijden en meester patissier Robèrt van Beckhoven.

Lijkt het jou leuk om bij de uitzending aanwezig te zijn? Meld je dan online aan via het formulier.

Het programma wordt tijdens werkdagen uitgezonden van 17.10 tot 17 .55 uur op NPO1. De presentatie is in handen van Martine van Os en Sybrand Niessen (en Carrie ten Napel op de vrijdagen).

--

Foto: Nico Kroon

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Oktobermaand Kindermaand Het is bijna oktober en dat betekent dat het weer Oktobermaand Kindermaand is. Voor de vijfde keer op rij organiseert De Domijnen, samen met vele andere organisaties, een maand lang duizend en één activiteiten voor de jeugd van basisscholen.
  • DVERS 2019 Zaterdag 28 september staat de binnenstad van Sittard in het teken van DVERS 2019. Het evenement bestaat achtereenvolgens uit een conferentie, netwerkdiner en showcasefestival. Ben je gek op muziek? Dan ben je gek op DVERS.
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
  • Reünie in de Reünie Wijkplatform Krawinkel heeft vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september een feestweekend met diverse activiteiten georganiseerd in café - zaal De Reünie in Geleen. Aanleiding voor de festiviteiten vormt het 100-jarig bestaan van De Reünie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven