menu in
Evenementen

Inspired Shopping in Sittard

01 nov 2019
Vrijdag 1 november van 12.00-17.00 uur veranderen de kronkelende straten van Sittard in een knusse setting tijdens de vijfde editie van Inspired Shopping.
Inspired Shopping

Spraakmakende levende standbeelden, klassieke klanken en heerlijke hapjes vormen een route dwars door het historische hart. Nieuw dit jaar is de Inspired Shopping Loterij waar bezoekers kans maken op fantastische prijzen. Tijd om samen met je geliefden het begin van de gezelligste periode van het jaar te vieren!

Vijfde editie
Het is alweer de vijfde editie dat het intieme event Inspired Shopping plaatsvindt. De dag waarop de buurlanden een dagje vrij hebben (Allerheiligen) en de Sittardse kwaliteiten extra benadrukt worden. Gezelligheid en een intieme sfeer, dat is waar Sittard voor staat en dat is wat van deze dag verwacht mag worden. De ondernemers pakken flink uit. Heerlijke hapjes worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en muziekensembles klinken op diverse locaties in de binnenstad.

Starende stillevens
Is het nu een écht standbeeld of toch niet? De starende stillevens zijn het bewonderen meer dan waard. Je vindt deze living statues tijdens Inspired Shopping op diverse plekken in het historische hart van Sittard. Mysterieuze, intrigerende en humoristische figuren staan klaar om het publiek te verrassen. Komische acts voor jong en oud!

Sfeervol Shoppen
Het intieme event Inspired Shopping staat garant voor een sfeervol dagje shoppen in Sittard. Al lopend door de Sittardse winkelstraten geniet je van divers entertainment dat kosteloos wordt aangeboden. Laat je verrassen door hilarische living statues, muzikale ensembles en heerlijke hapjes. Vergeet ook zeker niet om deel te nemen aan de Inspired Shopping Loterij! De winkels zijn vrijdag 1 november van 10.00-18.00 uur geopend. 

NIEUW! Inspired Shopping Loterij
Het wordt pas echt feestelijk met de speciale Inspired Shopping Loterij. Een geheel nieuw onderdeel dit jaar waarbij bezoekers kans maken op fantastische prijzen. Hoe werkt het? Bij besteding van elke €25,- bij een van de horeca- of winkelierszaken ontvang je bij de loterij-stand op de Markt een lot uit de Inspired Shopping Loterij. Hoe meer je uitgeeft, hoe meer loten je ontvangt en hoe groter de kans op mooie prijzen.

Kijk voor meer informatie op: www.sittardgenietenvoorop.nl  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Open NK Paraklimmen Op zaterdag 9 november 2019 vindt het eerste Open NK Paraklimmen plaats in IVY Climbing te Sittard. Om de strijd om een podiumplek nog spannender te maken staat het kampioenschap ook open voor atleten uit andere landen.
  • Boe in de Zoo in Kasteelpark Born Op vrijdagavond 1 en zaterdagavond 2 november vindt in Kasteelpark Born voor de vijfde keer Boe in de Zoo plaats: een kindvriendelijke activiteit die in het teken staat van Halloween.
  • Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen presenteert tentoonstelling Joseph Sassoon Semah Dit najaar presenteert Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is.
  • Geleen Calling presents WAVE Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven