menu in
Evenementen

Inspired Shopping in Sittard

31 okt 2020
Zaterdag 31 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard van 10.00 tot 17.00 uur het intieme event Inspired Shopping plaats. Dit jaar geheel in Halloween stijl!
Inspired Shopping

Spraakmakende levende standbeelden en heerlijke hapjes vormen een route dwars door het historische hart van Sittard. Tijd om samen met je geliefden het begin van de gezelligste periode van het jaar te vieren!

Inspired Shopping Loterij
Dit jaar vindt ook weer de Inspired Shopping Loterij plaats waar bezoekers kans maken op fantastische prijzen. Bij besteding van elke €25,- bij één van de horeca- of winkelierszaken ontvang je bij de loterij stand op de Markt een lot uit de Inspired Shopping Loterij. Hoe meer je uitgeeft, hoe meer loten je ontvangt en hoe groter de kans op mooie prijzen.

Trekking Loterij
Om 17.00 uur vindt op de Markt de trekking plaats en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars. Ben je niet in de gelegenheid om de trekking bij te wonen? De uitslag wordt op de website www.sittardgenietenvoorop.nl of de Facebookpagina van Sittard. Genieten voorop bekend gemaakt. De gewonnen prijzen kunnen t/m 14 november 2020 opgehaald worden bij MusicMachine Sittard.

Living Statues
Tien levende standbeelden vormen een route door de binnenstad van Sittard. De starende stillevens zijn het bewonderen meer dan waard. Mysterieuze, intrigerende en humoristische figuren staan klaar om het publiek te verrassen. Komische acts voor jong en oud! Tijd om samen met je geliefden het begin van de gezelligste periode van het jaar te vieren!

Kijk voor meer informatie op: www.sittardgenietenvoorop.nl  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Kinderboekenweek 2020 bij De Domijnen De Kinderboekenweek 2020 duikt van 30 september t/m 11 oktober in de geschiedenis met het thema 'En toen?' De Domijnen organiseert verschillende activiteiten. Daarnaast kunnen kinderen tijdens de Kinderboekweek gratis lid worden van de bibliotheek.
  • Toertocht: Rit naar de Gladiolen Op zaterdag 3 oktober organiseert Stichting Wieler Promotion Sittard-Geleen de elfde editie van de toertocht 'Rit naar de Gladiolen'.
  • Maand van de Geschiedenis 2020 Oktober is de Maand van de Geschiedenis, het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Het thema dit jaar is Oost/West. Ook de Domijnen zet de maand oktober jaarlijks in het teken van de geschiedenis.
  • Maas Trek 2020: een tikkeltje anders | 3 en 4 oktober Voor het zesde jaar op rij kun je het RivierPark Maasvallei te voet verkennen tijdens deze aangepaste versie van het grensoverschrijdend wandelevenement ‘Maas Trek’.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven