menu in
Evenementen

Geleen Calling presents WAVE

14 dec 2019
Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
Geleen Calling december 2019

De line-up bestaat achtereenvolgens uit de internationale bands A Slice Of Life (BE), The Spitfires (UK) en Electric Litany (UK). DJ Pet Astaire zorgt ondertussen voor muziek en een feestelijke sfeer in het café-gedeelte.

Timetable

DJ Pet Astaire  19.00 uur - 02.00 uur
A Slice Of Life (BE)  20.00 uur
The Spitfires (UK)  21.15 uur
Electric Litany (UK)  22.30 uur

Tickets
Ticketverkoop loopt via www.geleencalling2019.nl. In de voorverkoop kost een ticket €12,50 en aan de avondkassa €16,-.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Open NK Paraklimmen Op zaterdag 9 november 2019 vindt het eerste Open NK Paraklimmen plaats in IVY Climbing te Sittard. Om de strijd om een podiumplek nog spannender te maken staat het kampioenschap ook open voor atleten uit andere landen.
  • Boe in de Zoo in Kasteelpark Born Op vrijdagavond 1 en zaterdagavond 2 november vindt in Kasteelpark Born voor de vijfde keer Boe in de Zoo plaats: een kindvriendelijke activiteit die in het teken staat van Halloween.
  • Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen presenteert tentoonstelling Joseph Sassoon Semah Dit najaar presenteert Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is.
  • Geleen Calling presents WAVE Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven