menu in
Evenementen

Museumconcerten bij Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

03 nov 2019 − 29 mrt 2020
In samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en het Maastrichts’ Conservatorium krijgen musici een podium in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen.
Museumconcerten Hedendaagse Kunst

Op vier zondagochtenden zullen de musici werk ten gehore brengen van diverse muzikale grootheden. Op het programma staat:

· 3 november 2019
DeMa Du, Lucas Debraux (viool) & Giorgia Martinez Pascucci (altviool) - Zij brengen werken van onder anderen Pleyel en Telemann ten gehore.
· 15 december 2019
Sandro Rodrigues uit Portugal (gitaar) - Sandro studeert momenteel onder Carlo Marchione aan het Conservatorium Maastricht.
· 9 februari 2020
Erika Ngarmcro uit Bangkok (viool) - Erika studeert deze periode bij Boris Belkin. Op het programma staan werken van Mendelsohn en Bach.
· 29 maart 2020
Nienke Nasserian (Mezzosopraan) - De mezzosopraan Nienke Nasserian Nillesen, met roots in Venlo, brengt een boeiend en gevarieerd programma. Je hoort niet alleen prachtige klassieke aria’s, maar ook fascinerende uitstapjes naar andere genres zoals spirituals en repertoire van Kurt Weill.

Momenteel is de tentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – Being Touched by an Angel Just Before Birth te zien, t/m 16 februari 2020. Toegang tot het museum is bij het museumconcert-ticket inbegrepen.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Dagdeal weken in centrum Geleen Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
  • KICKSTART Week bij Artamuse Tijdens de KICKSTART Week (11 t/m 18 november) biedt Artamuse nieuwe en korte cursussen aan waarin je in zes weken iets heel concreets leert op jouw favoriete instrument.
  • Black Friday in Sittard Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
  • Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes in Born Op 15, 16 en 17 november vindt in Born het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes plaats. Een weekend vol gezelligheid en (blaas)muziek met als hoogtepunt de strijd om de kampioenstitel op de zaterdagavond!
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven