menu in
Evenementen

Museumconcerten bij Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

03 nov 2019 − 29 mrt 2020
In samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en het Maastrichts’ Conservatorium krijgen musici een podium in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen.
Museumconcerten Hedendaagse Kunst

Op vier zondagochtenden zullen de musici werk ten gehore brengen van diverse muzikale grootheden. Op het programma staat:

· 3 november 2019
DeMa Du, Lucas Debraux (viool) & Giorgia Martinez Pascucci (altviool) - Zij brengen werken van onder anderen Pleyel en Telemann ten gehore.
· 15 december 2019
Sandro Rodrigues uit Portugal (gitaar) - Sandro studeert momenteel onder Carlo Marchione aan het Conservatorium Maastricht.
· 9 februari 2020
Erika Ngarmcro uit Bangkok (viool) - Erika studeert deze periode bij Boris Belkin. Op het programma staan werken van Mendelsohn en Bach.
· 29 maart 2020
Nienke Nasserian (Mezzosopraan) - De mezzosopraan Nienke Nasserian Nillesen, met roots in Venlo, brengt een boeiend en gevarieerd programma. Je hoort niet alleen prachtige klassieke aria’s, maar ook fascinerende uitstapjes naar andere genres zoals spirituals en repertoire van Kurt Weill.

Momenteel is de tentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – Being Touched by an Angel Just Before Birth te zien, t/m 16 februari 2020. Toegang tot het museum is bij het museumconcert-ticket inbegrepen.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Inktspotprijs 2019: de 100 beste politieke cartoons Van 14 januari t/m 11 februari zijn in Bibliotheek Ligne 100 ingezonden en genomineerde spotprenten te zien voor de Inktspotprijs 2019. Ieder jaar wordt de Inktspotprijs toegekend aan de beste politieke tekening van het jaar.
  • Smartlappenfestival Sittard Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
  • Geleen Calling presents BLUE MONDAY Op de meest depressieve dag van het jaar (wereldwijd beter bekend als Blue Monday), vindt in café-zaal De Reünie aan de Wilhelminastraat in Geleen de eerste editie plaats van een avondvullend evenement bestaande uit een reeks Blue Monday concerten.
  • Hoogtepunten programma vastelaovend Sittard-Geleen In Sittard-Geleen pakken ze mede dankzij de inzet van tientallen carnavalsverenigingen altijd groots uit met de carnaval! Geniet zes dagen lang van eeuwenoude tradities, bonte optochten, grootschalige evenementen en gezelligheid.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven