menu in
Evenementen

Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes in Born

15 nov 2019 − 17 nov 2019
Op 15, 16 en 17 november vindt in Born het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes plaats. Een weekend vol gezelligheid en (blaas)muziek met als hoogtepunt de strijd om de kampioenstitel op de zaterdagavond!
LKZH Born

Het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes is min of meer bij toeval ontstaan in 1983 in Obbicht. Na het succes van de eerste editie werd besloten het LKZH tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Dit jaar wordt het driedaagse festijn voor de tweede keer op rij georganiseerd in Born. 

De feestelijke opening van het feestweekend 'LKZH 2019 Bor' met artiesten als Wir Sind Spitze, Beppie Kraft en Spik&Span is inmiddels uitverkocht. De in Born en omstreken niet onbekende DJ Giga Wiel is het hele weekend de huis-DJ. 

Het programma: 

 Vrijdag  Limburgse Aovond (uitverkocht!) 20.00 - 00.30 uur
 Zaterdag  Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes 17.00 - 00.30 uur
 Zondag   Frühshoppen  10.00 - 12.00 uur
 Zondag  Halve finale KVL (Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival) 13.00 - 18.00 uur

Locatie: 
Terrein DaCaPo College Born
Graaf Van Loonstraat 39, 6121 JS Born

Kijk voor aanvullende informatie op www.lkzh2019.nl of op Facebook LKZH 2019 BOR

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Dagdeal weken in centrum Geleen Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
  • KICKSTART Week bij Artamuse Tijdens de KICKSTART Week (11 t/m 18 november) biedt Artamuse nieuwe en korte cursussen aan waarin je in zes weken iets heel concreets leert op jouw favoriete instrument.
  • Black Friday in Sittard Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
  • Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes in Born Op 15, 16 en 17 november vindt in Born het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes plaats. Een weekend vol gezelligheid en (blaas)muziek met als hoogtepunt de strijd om de kampioenstitel op de zaterdagavond!
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven