menu in
Evenementen

Dagdeal weken in centrum Geleen

07 nov 2019 − 10 jan 2020
Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
Dagdealweken centrum Geleen

Elke zondag om 12.00 uur maakt Centrum Geleen de nieuwe dag- en weekdeals bekend via de website www.centrumgeleen.nl/dagdeal en via de Facebookpagina: @centrumgeleen

Eerste 2 uur gratis parkeren 
Sinds 1 september kun je op de parkeerterreinen aan het Koningsplein (onderste gedeelte bij de Lidl), de Elisabethstraat en op de Markt voor het stadhuis van maandag t/m vrijdag de eerste 2 uur gratis parkeren. Je dient wel een kaartje uit de automaat te halen. Bij een minimale besteding van €10,- bij Jan Linders in Geleen kun je ook in de parkeergarage onder de Markt 1 uur gratis parkeren.

Weekmarkt 
Iedere zaterdag is van 10.00 tot 17.00 uur weekmarkt in het centrum van Geleen. Een extra reden om het centrum te bezoeken! 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Dagdeal weken in centrum Geleen Van maandag 4 november t/m vrijdag 10 januari kun je in het centrum van Geleen tien weken lang profiteren van de beste dag- en weekdeals. Tientallen ondernemers doen mee en elke week zijn er nieuwe deals!
  • KICKSTART Week bij Artamuse Tijdens de KICKSTART Week (11 t/m 18 november) biedt Artamuse nieuwe en korte cursussen aan waarin je in zes weken iets heel concreets leert op jouw favoriete instrument.
  • Black Friday in Sittard Black Friday is dé dag om te profiteren van topaanbiedingen. Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook in Sittard doen steeds meer winkels mee aan deze koopjesdag.
  • Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes in Born Op 15, 16 en 17 november vindt in Born het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes plaats. Een weekend vol gezelligheid en (blaas)muziek met als hoogtepunt de strijd om de kampioenstitel op de zaterdagavond!
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven