menu in
Evenementen

Fabelachtig Geleen

14 dec 2019 − 22 dec 2019
Tijdens Fabelachtig Geleen staan er weer diverse activiteiten op de planning in het centrum van Geleen. Het winterevenement vindt dit jaar plaats op 14-15 december en 21-22 december.
Fabelachtig Geleen

Straatmuzikanten en een kerstkoor spelen live kerstliederen voor het winkelend publiek. Kinderen kunnen op de foto met bekende tekenfilmfiguren of een bezoek brengen aan de kerstman.

Consumentenactie
Als centrumbezoeker kun je met je aankoopbewijs kans maken op diverse prijzen, waaronder een reis naar Disneyland Parijs en een 'Centrum Geleen' waardecheque. De consumentenactie loopt uitsluitend in de maand december (1 t/m 31 december). Elke week worden er meerdere winnaars bekend gemaakt. Kijk voor de voorwaarden op www.centrumgeleen.nl.

Glazen huis
Van vrijdag 20 december tot en met zondag 22 december staat er wederom een Glazen Huis in Geleen. Dit jaar bevindt het Glazen Huis zich op de hoek van de Raadhuisstraat / Markt. Vier presentatoren laten zich vrijwillig 48 uur lang opsluiten en draaien, uiteraard tegen betaling, plaatjes voor het goede doel. 

Lees meer over het Glazen Huis in Geleen

Openingstijden
De winkels in het centrum van Geleen zijn op de vastgestelde koopzondagen (15 en 22 december) geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag 24 (kerstavond) en 31 december (oudejaarsavond) zijn de winkels geopend tot van 10.00 tot 16.00 uur. 

www.centrumgeleen.nl | Facebookpagina Centrum Geleen

--

Foto: LIWI FOTO 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven