menu in
Evenementen

Kerstmarkt Broekstraat Sittard

13 dec 2019
Vrijdag 13 december vindt van 17.00 tot 21.00 uur de jaarlijkse kerstmarkt in de Broekstraat in Sittard plaats. Naast tientallen kramen met sfeer- en kerstspullen, heeft de organisatie Martin Hurkens als gastartiest weten te strikken.
Kerstmarkt broekstraat

De kerstmarkt in de Broekstraat en omgeving in de Sittardse wijk Leyenbroek komt ook dit jaar tot stand dankzij een uniek samenwerkingsverband tussen buurtvereniging de Brouksjtraot, Ophovenerhof, scouting St. Jozef en fanfare St. Jan.  

Tientallen kraamhouders, horecaondernemers en artiesten hebben toegezegd ook dit jaar weer aanwezig te zijn. De aanwezigheid van sfeervolle verlichting, live muziek, toneel, exposities, kindertheater en foodstands zorgen voor de ultieme kerstsfeer.  

Gastartiest Martin Hurkens
Operazanger Martin Hurkens verzorgt in de avonduren een liveoptreden op een drijvend podium in de stadsvijver. Hurkens is bekend als winnaar van het derde seizoen van het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Tegenwoordig is hij internationaal actief als operazanger en met name in Aziatische landen als China en Taiwan razend populair.    

Zie ook het Facebookevenement Kerstmarkt Broekstraat 2019

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven