menu in
Evenementen

Winterse amusetocht ‘Rondje Stammenderbos’ in Geleen, Schinnen en Sweikhuizen

02 dec 2019 − 29 feb 2020
Buiten een frisse neus halen en dan binnen opwarmen onder het genot van een hapje en drankje? Dan is de winterse amusetocht ‘Rondje Stammenderbos’ in Geleen, Schinnen en Sweikhuizen precies wat je zoekt.
Stammenderbos

Wandel samen met je partner, vrienden, col­lega’s of familie een mooie wandelroute van 6,5 km en geniet onderweg van drie heerlij­ke winterse amuses bij de Biesenhof, Gasterij Kasteel Terborgh en Gasterie de Bokkereyer.

Rondje Stammenderbos
Rondje Stammenderbos is een winterwandeling van 6,5 km waarbij de wandelaar onderweg kan genieten van drie heerlijke amuses bij:

·  De Biesenhof (Geleen)
·  Gasterie de Bokkereyer (Sweikhuizen)
·  Kasteel Terborgh (Schinnen)

De wandeling brengt je door het Stammenderbos, een hellingbos dat op de noordelijke helling van het Geleenbeek­dal ligt, en de zuidwestelijke helling van het Stammenderveld, het terras van Plateau van Doenrade. Onderweg wandel je o.a. langs de Sjweikeser Rengeloat, de Geleenbeek, een groene hotspot* en het voormalig retraitehuis Moorheide. De wandeling is te volgen via een wandelkaart met plattegrond waarop ook de coupons staan van de drie winterse amuses. Je bepaalt zelf waar en in welke richting je de route start en loopt. Eenmaal aangekomen bij de drie horecagelegenheden ontvang je op vertoon van de wandelkaart een winterse amuse.

Rondje Stammenderbos à € 9,95 p.p. kan t/m 29 februari 2020 op dinsdag t/m zondag gewandeld worden van 11.00 tot 17.00 uur en is verkrijgbaar bij de drie bovenstaande horecagelegenheden, de Visit Zuid-Limburg shops en online via webshop.visitzuidlimburg.nlwww.visitbeekdaelen.nl en www.vvvsittard-geleen.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over Rondje Stammenderbos kun je contact opnemen met Visit Zuid-Limburg via T. 0900-555 9798 (€ 1 p.g.), E. info@visitzuidlimburg.nl of de website www.visitzuidlimburg.nl. *Meer informatie over de groene hotspots vind je op www.visitzuidlimburg.nl/omgeving/groene-hotspots/.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven