menu in
Evenementen

Smartlappenfestival Sittard

27 mrt 2020 − 28 mrt 2020
Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
Smartlappenfestival 2020

In het laatste weekend van maart kun je op vrijdag- en zaterdagavond in hartje Sittard weer als vanouds genieten van artiesten en bands die odes aan het leven brengen. Tijdens het Smartlappenfestival zullen de grootste tranentrekkers, de zoetste smartlappen en de meest aanstekelijke liedjes uit de horecagelegenheden rollen.

Zodra er meer informatie over het programma bekend is, vullen wij dit artikel aan.

Houd in de tussentijd de Facebookpagina Smartlappenfestival Sittard of de Instagrampagina @smartlappenfestivalsittard in de gaten voor de laatste nieuwtjes.  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Kinderoptocht Sittard | Kènjeroptoch Zitterd De kinderoptocht van Sittard, die oorspronkelijk zou plaatsvinden op zondag 16 februari (de zondag voor carnaval), is verplaatst naar zondag 8 maart. Dit vanwege de slechte weersvoorspellingen en de verwachte harde windstoten.
  • Expositie ‘Scherven brengen geluk’ in Erfgoedcentrum De Domijnen In Erfgoedcentrum De Domijnen is vanaf 2 februari de nieuwe expositie 'Scherven brengen geluk' te zien, een bijzonder project met bovenregionale toegevoegde wetenschappelijke waarde.
  • Culturele rondleidingen Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar culturele rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
  • Smartlappenfestival Sittard Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven