menu in
Evenementen

Smartlappenfestival Sittard

27 mrt 2020 − 28 mrt 2020
Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
Smartlappenfestival 2020

In het laatste weekend van maart kun je op vrijdag- en zaterdagavond in hartje Sittard weer als vanouds genieten van artiesten en bands die odes aan het leven brengen. Tijdens het Smartlappenfestival zullen de grootste tranentrekkers, de zoetste smartlappen en de meest aanstekelijke liedjes uit de horecagelegenheden rollen.

Zodra er meer informatie over het programma bekend is, vullen wij dit artikel aan.

Houd in de tussentijd de Facebookpagina Smartlappenfestival Sittard of de Instagrampagina @smartlappenfestivalsittard in de gaten voor de laatste nieuwtjes.  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Inktspotprijs 2019: de 100 beste politieke cartoons Van 14 januari t/m 11 februari zijn in Bibliotheek Ligne 100 ingezonden en genomineerde spotprenten te zien voor de Inktspotprijs 2019. Ieder jaar wordt de Inktspotprijs toegekend aan de beste politieke tekening van het jaar.
  • Smartlappenfestival Sittard Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
  • Geleen Calling presents BLUE MONDAY Op de meest depressieve dag van het jaar (wereldwijd beter bekend als Blue Monday), vindt in café-zaal De Reünie aan de Wilhelminastraat in Geleen de eerste editie plaats van een avondvullend evenement bestaande uit een reeks Blue Monday concerten.
  • Hoogtepunten programma vastelaovend Sittard-Geleen In Sittard-Geleen pakken ze mede dankzij de inzet van tientallen carnavalsverenigingen altijd groots uit met de carnaval! Geniet zes dagen lang van eeuwenoude tradities, bonte optochten, grootschalige evenementen en gezelligheid.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven