menu in
Evenementen

Culturele rondleidingen Kasteel Limbricht

19 jan 2020 − 10 mei 2020
Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar culturele rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Kasteel Limbricht oud

De rondleidingen worden gegeven onder begeleiding van een gids en duren ongeveer anderhalf uur. De kosten bedragen €7,50 per persoon. Kinderen betalen €2,50 per persoon. Deelname is inclusief een kop koffie of glaasje fris. De rondleidingen starten om 11.00 uur. Aanvang om 10.00 uur in het Proeflokaal.

Data culturele rondleidingen

zondag 19 januari 2020
zondag 2 februari 2020 
zondag 16 februari 2020
zondag 1 maart 2020
zondag 15 maart 2020 
zondag 29 maart 2020
zondag 26 april 2020
zondag 10 mei 2020

Reserveren
Interesse? Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Reserveer vooraf via het reserveringsformulier of telefonisch via 046 451 4444. Ben je met een groot gezelschap en wil je een aparte rondleiding met je eigen groep? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met Kasteel Limbricht voor de mogelijkheden.

Langoed Kasteel Limbricht
Allee 1
6141 AV Limbricht
www.kasteel-limbricht.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Kinderoptocht Sittard | Kènjeroptoch Zitterd De kinderoptocht van Sittard, die oorspronkelijk zou plaatsvinden op zondag 16 februari (de zondag voor carnaval), is verplaatst naar zondag 8 maart. Dit vanwege de slechte weersvoorspellingen en de verwachte harde windstoten.
  • Expositie ‘Scherven brengen geluk’ in Erfgoedcentrum De Domijnen In Erfgoedcentrum De Domijnen is vanaf 2 februari de nieuwe expositie 'Scherven brengen geluk' te zien, een bijzonder project met bovenregionale toegevoegde wetenschappelijke waarde.
  • Culturele rondleidingen Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar culturele rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
  • Smartlappenfestival Sittard Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar: vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart vindt het jaarlijkse Smartlappenfestival in Sittard weer plaats. Een weekend vol met gezelligheid, tranentrekkers en levensliederen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven