menu in
Evenementen

Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen

06 sep 2020
Op zondag 6 september strijkt het tuinfestival ‘Struinen in de Tuinen’ neer in Sittard-Geleen. Tijdens dit event kun je als inwoner van Sittard-Geleen je eigen tuin beschikbaar stellen voor de meest uiteenlopende optredens van amateurkunstenaars.
Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen

Vanuit liefde voor podiumkunsten tovert Struinen in de Tuinen buitenruimtes om tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het event wordt georganiseerd vanuit een stichting zonder winstoogmerk. Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers (gastvrije tuineigenaren en lokale podiumkunstenaars) kan de organisatie jaarlijks ruim 2000 gratis toegankelijke mini-podia presenteren.

Acts en tuinen gezocht! 
Meld je aan om een optreden te hosten in je eigen tuin (of andere buitenruimte), of om een optreden te geven als artiest of act. Struinen kan door ruime tuinen: gemeenschappelijk of privé, in de voortuin of de achtertuin. Alle soorten en maten amateurkunstenaars zijn welkom om hun liefde voor podiumkunsten te delen. Of je nu rocker of balletdanser bent, je eerste uren podiumervaring opdoet of al een leven lang meedraait, we zetten je graag in het zonnetje. Meld jouw tuin of act uiterlijk 20 juli aan via het aanmeldformulier.

Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van deelnemers en bezoekers te allen tijde voorop en zal de organisatie de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend volgen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan wordt iedereen zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Lees meer >> 

Struinen in de Tuinen vindt zondag 6 september plaats van 12:00 - 17:00 uur in Sittard-Geleen. Alle optredens duren maximaal 30 minuten. De entree is gratis; een vrijwillige bijdrage is gewenst. Reserveren is niet nodig.


www.struinenindetuinen.nl/sittard-geleen

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour (1 t/m 6 september) komt de wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2020 weer naar Sittard-Geleen. Op zaterdag 5 september start vanaf de Wielerbaan in Geleen een etappe van 149 kilometer.
  • NK Mountainbike XCO 2020 In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september wordt het NK Mountainbike XCO verreden op het terrein van Watersley Sports & Talentpark.
  • Groove Garden Zaterdag 12 en zondag 13 september hoor je in Sittard de vetste beats: het is weer tijd voor Groove Garden! Geniet in de open lucht van dit tweedaagse dancefestival.
  • Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup Van vrijdag 6 t/m zondag 9 september organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven