menu in
Evenementen

De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht presenteren: de Buitencinema

15 jul 2020 − 26 aug 2020
De Buitencinema bij Landgoed Kasteel Limbricht is terug! Als het weer het toelaat is er t/m woensdag 26 augustus iedere week een goede film op de binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht te zien.
buitencinema landgoed kasteel limbricht

Woensdag 15 juli zie je The Peanut Butter Falcon. Woensdag 22 juli staat al heel snel na de bioscooprelease Ema van Pablo Larraín op het programma. Overige filmtitels:

Donderdag 30 juli - De Patrick 
Woensdag 5 augustus - Sing Street
Woensdag 12 augustus - Les Misérables 
Woensdag 19 augustus - Amazing Grace 
Woensdag 26 augustus - La Belle Époque


Losse kaartjes voor de film kosten €9,50 per stuk en zijn te bestellen via de website van De Domijnen. Ben er snel bij, want er zijn dit jaar maar 100-120 plekken per filmvertoning beschikbaar met inachtneming van de anderhalve meter.

Eten en drinken

Maak je filmavond compleet door voorafgaand aan de film heerlijk te dineren bij Landgoed Kasteel Limbricht. Wat dacht je van ‘grillen aan het water’ of het ‘filmdiner’? Ga voor meer informatie en het reserveringsformulier naar: kasteel-limbricht.nl/buitenbios. Ook hier geldt: vol = vol! 

Slecht weer scenario
Bij slecht weer gaat het niet door. Dit wordt op de dag zelf uiterlijk twee uur voor aanvang bekend gemaakt via de social media kanalen van De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht. Kaartjes blijven niet geldig en kunnen dus niet worden gebruikt voor een volgende editie. Je krijgt het betaalde bedrag teruggeboekt op je rekening.  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Outlet Shopping Days Sittard Tijdens de Outlet Shopping Days verrassen de winkeliers uit het centrum van Sittard het winkelend publiek met extra afgeprijsde artikelen. Dit jaar kunnen koopjesliefhebbers maar liefst drie (!) dagen lang hun slag slaan.
  • De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht presenteren: Buitencabaret De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren deze zomer naast de succesvolle Buitencinema nu ook een drietal cabaretshows in de buitenlucht. Op drie dinsdagen, met drie top cabaretiers. Dus niet op een scherm, maar live.
  • Najaarsmarkt in het centrum van Geleen Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een najaarsmarkt in het centrum van Geleen.
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven