menu in
Evenementen

Najaarsmarkt in het centrum van Geleen

06 sep 2020
Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een najaarsmarkt in het centrum van Geleen.
Najaarsmarkt centrum Geleen

Smeets Buitenmarkten organiseert normaal gesproken in samenwerking met de stichting Braderie Oud-Geleen de braderie in Oud-Geleen. Deze braderie vindt al meer dan 50 jaar plaats op de eerste zondag in september. Het coronavirus heeft er echter voor gezorgd dat de gemeente geen vergunning kon verlenen voor de braderie in de gebruikelijke opzet.

Eenmalige verplaatsing
Centrummanagement Geleen is daarom de samenwerking met Smeets Buitenmarkten aangegaan om de braderie dit jaar eenmalig te verplaatsen naar het centrum van Geleen. Het centrum biedt qua ruimte meer mogelijkheden dan Oud-Geleen. Daarnaast wordt ook de ervaring met de weekmarkt op zaterdag in Geleen als een voordeel gezien. 

Najaarsmarkt
Op zondag 6 september kun je tussen 11.00 en 17.00 uur slenteren langs de vele marktkramen. Het centrum zal bruisen van de activiteiten, waarbij kinderen niet vergeten worden. Ook voor de lekkere trek ben je op de markt en bij de lokale horecaondernemers aan het juiste adres.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Outlet Shopping Days Sittard Tijdens de Outlet Shopping Days verrassen de winkeliers uit het centrum van Sittard het winkelend publiek met extra afgeprijsde artikelen. Dit jaar kunnen koopjesliefhebbers maar liefst drie (!) dagen lang hun slag slaan.
  • De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht presenteren: Buitencabaret De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren deze zomer naast de succesvolle Buitencinema nu ook een drietal cabaretshows in de buitenlucht. Op drie dinsdagen, met drie top cabaretiers. Dus niet op een scherm, maar live.
  • Najaarsmarkt in het centrum van Geleen Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een najaarsmarkt in het centrum van Geleen.
  • Rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven