menu in
Evenementen

Innovatie Speurtocht in centra Sittard en Geleen

12 sep 2020 − 29 okt 2020
Het is feest! En jij mag meevieren! Met het Festival Feel the Chemistry vieren de bedrijven en kennisinstellingen van de Brightlands Chemelot Campus dat wetenschap en innovatie in Geleen al 80 jaar lang bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.
innovatie speurtocht

Meer weten, beter doen 
Ter ere van het 80-jarig jubileum van de Brightlands Chemelot Campus, is er voor het grote publiek de mogelijkheid om fysiek deel te nemen aan een Innovatie Speurtocht door het centrum van Sittard en Geleen. De speurtocht is gericht op ouders met kinderen. 

Wat moet je doen? 
Ga vanaf 12 september (Sittard) of 19 september (Geleen) naar één van de deelnemende winkels in de stadscentra voor een flyer. In de winkel vind je een innovatie, een slimme uitvinding, ontwikkeld op Brightlands Chemelot Campus. Bij de innovatie zie je ook een vraag. Weet je het antwoord op de vraag? Vertel je antwoord aan de winkelier. Als je het antwoord goed hebt, krijg je een sticker. 

Heb je vijf stickers verzameld? Dan heb je een gratis ijsje verdiend bij Jamin in Sittard of BikiGelato in Geleen. Vergeet niet om je volle spaarkaart uiterlijk 29 oktober in te leveren bij de ijswinkel. 

Meer informatie: innovatiespeurtocht Geleen
Meer informatie: innovatiespeurtocht Sittard


Extra prijs 
Lever je je volle kaart op of vóór 29 oktober 2020 in? Dan krijg je een ijsje, maar je maakt ook nog kans op een extra prijs: een rondleiding over de campus, inclusief lunch met de campusdirecteur, voor je hele gezin.

De extra prijs wordt getrokken tijdens Little Big Talks op 3 november 2020, waar jonge mensen hun ideeën presenteren voor een betere wereld. De Little Big Talks zijn van 14:00 tot 17:00 uur live te volgen via feelthechemistry.com. De prijsuitreiking vindt plaats tussen 16:30 en 17:00 uur. Kom je kijken?

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Culturele rondleidingen op Landgoed Kasteel Limbricht Kasteel Limbricht organiseert op verschillende momenten in het jaar rondleidingen door het prachtige oude kasteel en bijbehorend landgoed. Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in cultureel erfgoed en historie.
Terug naar boven