menu in
Evenementen

Oktoberfeest Sittard gaat weer door (onder voorbehoud)

22 okt 2021 − 27 okt 2021
Van 22 tot en met 27 oktober 2021 gaat het Oktoberfeest Sittard door op de Schootsvelden in Sittard. Wél in een aangepaste versie, maar uiteraard met dezelfde Oktoberfeestsfeer en optredens van DJ Ötzi en Dräufgänger.
Oktoberfeest

Het grootste najaarsfeest van het Zuiden zal dit jaar in een ietwat afgeslankte vorm plaatsvinden. Tijdens de herfstvakantie, van 22 tot en met 27 oktober, strijken op de Schootsvelden in Sittard twee feestpaviljoens en een grote Biergarten neer.

Ook onderzoekt de gemeente nog óf en in welke vorm het mogelijk is om een kermis toe te voegen aan de activiteiten. In de feestpaviljoens kunnen bezoekers, net zoals tijdens voorgaande edities, genieten van internationale topacts, zoals DJ Ötzi en Dräufgänger en nog veel meer andere artiesten.  


Kaarten
De kaartverkoop voor het Oktoberfeest start medio juli. Voor elke festivaldag worden losse dagtickets verkocht. De passe-partouts zoals het Oktoberfeest die voorheen kende, worden dit jaar omgezet in een bundel van zes dagtickets.
Bezoekers moeten dit jaar elke dag bij toegang tot het paviljoen hun dagkaart laten scannen, dit in combinatie met het tonen van het bewijs van vaccinatie of een negatieve test. 

Onzeker
Toch geeft de festivalorganisatie aan dat ze de richtlijnen van de overheid continue opvolgen en dat zullen blijven doen. Vooralsnog gaat het festival door. Mocht de regering aangeven dat festivals zoals het Oktoberfeest niet mogelijk zijn, dan wordt dat bekend gemaakt via de facebookpagina en het instagram-account van de organisatie

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven