menu in
Evenementen

Karin Bloemen en Guido Weijers treden op bij Kasteel Limbricht

28 jul 2021 − 04 aug 2021
Op 28 juli en 4 augustus gaan we lachen bij Kasteel Limbricht. Karin Bloemen en Guido Weijers komen op die dagen naar het kasteel voor de tweede editie van Buitencabaret.

Karin Bloemen: Solo 
28 juli 2021 - 21:00

Karin Bloemen is de ‘Queen of cabaret.’ In haar nieuwe voorstelling Solo gaat ze volledig doen waar ze zin in heeft! Met ruim drie decennia theater-ervaring heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder problemen een hele week zou kunnen vullen. In deze voorstelling graaft ze in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn is nog een verrassing, niets staat nog vast. Maar één ding is wel al zeker; het wordt een avond vol top-entertainment, met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen.  
Guido Weijers: Buiten spelen zonder jas  
4 augustus 2021 - 21:00

Er mag eindelijk weer gelachen worden. Deze zomer touren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten buitentheaters, en brengen ze messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Maar bovenal: een onvergetelijke zwoele zomeravond. Dit onwaarschijnlijke gelegenheidstrio zorgt voor een comedy-cocktail vol humor. Deze keer niet te zien op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht in Sittard-Geleen. 


Tickets
Er is maar een gering aantal plaatsen beschikbaar, dus als je erbij wil zijn, koop je tickets voor Karin Bloemen en Guido Weijers dan snel.

Tickets kosten €27,50.

Dit evenement is afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht het weer te slecht zijn, op de dag dat jij kaartjes hebt voor Buitencabaret, hou dan deze website en de sociale media van de Domijnen in de gaten.
Voor 13.00 uur op de dag van de voorstelling wordt definitief bekend gemaakt of het evenement doorgaat. 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Rivivere maakt van upcycling kunst De museumdepots liggen vol met objecten die in het verleden zijn verzameld die volgens de huidige maatstaven niet meer passen of gewoon nooit geaccepteerd zouden zijn. In de tentoonstelling Rivivere worden net die items uitgelicht.
  • Groove Garden 2021 houdt de moed erin Festival Groove Garden gaat vooralsnog door op 11 en 12 september. Ondanks de verstrengde coronamaatregelen houdt de organisatie de moed erin, en hopen ze dat de coronacijfers in september laag genoeg zijn.
  • Karin Bloemen en Guido Weijers treden op bij Kasteel Limbricht Op 28 juli en 4 augustus gaan we lachen bij Kasteel Limbricht. Karin Bloemen en Guido Weijers komen op die dagen naar het kasteel voor de tweede editie van Buitencabaret.
  • Geleens Dancefestival Pillar Festival strikt Partysquad The party is on! Dancefestival Pillar Festival heeft rapper Partysquad geboekt. Partysquad is bekend van hits als Rampeneren en Helemaal naar de klote. Het festival gaat door op 27 augustus in Sportpark Lindenheuvel. De eerste tickets zijn al weg.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Rivivere maakt van upcycling kunst De museumdepots liggen vol met objecten die in het verleden zijn verzameld die volgens de huidige maatstaven niet meer passen of gewoon nooit geaccepteerd zouden zijn. In de tentoonstelling Rivivere worden net die items uitgelicht.
Terug naar boven