menu in
Evenementen

Trick or Treat door Sittard tijdens het Inspired Shopping Event met Halloween

31 okt 2021
Het historische centrum van Sittard wordt een huiveringwekkend Halloweentown op zondag 31 oktober. Laat je verrassen door mysterieuze levende standbeelden, volg de Trick or Treat route, en doe mee aan de verkleedwedstrijd.
Shoppen in Sittard © Gerlach Delissen Photography

De ondernemers zorgen voor een bijzonder warm onthaal met feestelijke aankleding door de hele stad. Je mag genieten van verrassende lekkernijen en mooie levende standbeelden terwijl je door de gezellige en ook een beetje griezelige straten van Sittard loopt. 

Trick or treat
Doe jij ook mee met de Trick or Treat route? Haal de flyer met alle deelnemende winkels op diverse plaatsen in de stad. Per winkel krijg je een snoepje en een sticker, zodat jij precies weet in welke winkels je bent geweest. Ga jij met een volle flyer en een volle zak snoepjes mee naar huis?

Win een cadeaubon met jouw kostuum
Heb jij het spookachtigste kostuum van Sittard? Doe dan zeker mee aan de Halloween verkleedwedstrijd. Van 12.00 tot 17.00 loopt de Halloweenjury door de stad. Deze twee verklede dames zijn op zoek naar de griezeligste en geestigste kostuums. Op 1 november kondigen ze aan wie het mooiste kostuum heeft via de facebookpagina van Sittard.Genieten voorop. De winnaar krijgt een cadeaubon van €25,- van een winkel naar keuze uit de binnenstad van Sittard!

Levende standbeelden
Tien mysterieuze, griezelige en betoverende figuren vormen een route door de binnenstad. Al jaren is dit dé hoofdact van het evenement waarvoor mensen graag naar de stad komen. Langs de route kun je ook nog gratis griezelige lekkernijen krijgen... Plezier voor jong en oud!


De winkels zijn op zondag 31 oktober van 12.00-17.00 uur geopend. Maak een dagje Sittard helemaal af met een hapje en drankje op één van de heerlijk verwarmde terrassen in de stad.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven