menu in
Evenementen

Voorlichting over de bevalling: Informatiebijeenkomst aanstaande ouders

26 okt 2021
Remedica en De Domijnen organiseren een gratis bijeenkomst voor aanstaande ouders. Op 26 oktober hoor je het hele proces vanaf de eerste tekenen van weeën. Interessant voor zowel de zwangere als de partner.

Tijdens deze voorlichting door Lian Raaijmakers van Remedica krijg je informatie over wat je kunt verwachten als de bevalling begint. Allerlei onderwerpen komen aan bod en je ziet het proces dat jouw kindje doormaakt tijdens de bevalling. Heel bijzonder en goed voor jullie om te weten, want bevallen is heel wat voor jullie alle twee! Je leert meer over hoe de weeën zullen verlopen en ook over de pijn die daarbij hoort.


Hoe kun je je het beste voorbereiden, wat is er allemaal mogelijk en hoe kan je partner je helpen? Allemaal zeer waardevolle informatie waarmee jij straks zelfverzekerd en vol vertrouwen aan je bevalling kunt beginnen. De bijeenkomst is in Bibliotheek Ligne op 26 oktober 2021 om 19:30.

Voor alle deelnemers aan deze voorlichting of een andere voorlichting van Remedica Ouder- en Kindzorg, is er een mooie cadeautas met oa. een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproduct, billen crème. Deze krijgen deelnemers achteraf bij Bibliotheek Ligne in Sittard.

De gratis bijeenkomst wordt gehouden in Bibliotheek Ligne op 26 oktober om 19.30. Je moet wel van tevoren reserveren.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven