menu in
Evenementen

Help Sinterklaas en de Pieten met deze te gekke Letterspeurtocht

15 nov 2021 − 29 nov 2021
Help! Paniek! Sinterklaas viel even in slaap, en toen hij wakker werd, waren alle letters verdwenen. Help jij Sint en Speurpiet om alle letters weer te vinden?

Paniek! Paniek! Paniek! Terwijl Sinterklaas logeert in de burcht van Kasteel Limbricht, heeft de letterdief alle letters gestolen. Dat betekent een probleem voor de chocolade letters, namen op de cadeautjes en boter letters. Maar gelukkig is speurpiet er nog! Hij heeft jullie hulp nodig!

Samen met speurpiet gaan jullie op zoek naar de missende letters in een doldwaze interactieve speurtocht die je door het hele kasteel voert. Door gebruik te maken van creativiteit, een hoop inzet en lol lossen jullie het geheim op en helpen jullie Sint en Speurpiet. Natuurlijk worden jullie beloond met iets lekkers als jullie dit avontuur tot een goed einde weten te brengen!

Sinterklaas en zijn pieten hebben tijd vrijgemaakt op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. 
Wil jij ook Sinterklaas helpen? Kijk dan snel hier wanneer jij voor Sint en Piet op zoek kan.


<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie Leven voor de zorg In 2022 vieren de Dochters van de Goddelijke Voorzienigheid van Créhen (Fr.) hun 200-jarig jubileum. Erfgoedcentrum De Domijnen maakt daarom een expositie over de geschiedenis van deze congregatie en hun betekenis voor de regio.
Terug naar boven