menu in
Nieuwsoverzicht
21 sep 2019

Feestelijke opening Top1Toys Geleen

De officiële opening van Top1Toys in Geleen wordt vandaag groots gevierd met diverse activiteiten. Naast ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol, verzorgt dansgroep OXYGEN dansdemonstraties.
Top1Toys Geleen

Top1Toys in Geleen opende afgelopen woensdag voor het eerst de deuren. Vandaag is de officiële opening met diverse feestelijke activiteiten. 

De laatste ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol vinden plaats om 14.30 uur en 15.30 uur. Om 15.00 uur vanmiddag verzorgt OXYGEN de laatste van in totaal drie dansdemonstraties. De dansgroep werd in juli nog derde op de ‘World of Dance Finals’ in Los Angeles. Daarnaast wonnen ze de talentenjacht Dance as One, een programma van SBS 6.

Tot slot kunnen de kinderen de hele dag genieten van heerlijke popcorn en suikerspin! 

Lees ook: nieuwe speelgoedzaak Top1Toys in Geleen


Top1Toys Geleen Wil Meijers 
Salmstraat 74-76 
6161 EP Geleen 


www.top1toys.nl   

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Winkelen

  • Openbare fietsenstallingen gemeente Sittard-Geleen Met de (elektrische) fiets naar het centrum in Sittard of Geleen? Goed idee! Je bent gezond en ook nog eens milieubewust bezig. Bovendien hoef je geen parkeerkosten te betalen. Sittard-Geleen telt meerdere openbare fietsenstallingen.
  • Cadeautips voor Moederdag Zondag 10 mei is het Moederdag. Sittard-Geleen heeft alles in huis om ‘de mam’ eens goed in het zonnetje te zetten. Kun jij nog wat inspiratie gebruiken en wil je met jouw aankoop tegelijkertijd lokale ondernemers steunen? Bekijk dan onze cadeautips!
  • Weekmarkten Sittard en Geleen '1,5 meter samenleving' -proof De opstellingen van de zaterdagmarkt in Geleen en de donderdagmarkt in Sittard worden nog meer aangepast aan de 1,5 meter samenleving.
  • Renovatie winkelcentrum Den Tempel gaat afrondende fase in De gemeente Sittard-Geleen start over enkele weken met de renovatie van winkelcentrum Den Tempel in Sittard. In het gebied wordt de riolering aangelegd en komt vervolgens nieuwe bestrating.
Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Winkelen

Filter
 
Terug naar boven