menu in
Nieuwsoverzicht
21 sep 2019

Feestelijke opening Top1Toys Geleen

De officiële opening van Top1Toys in Geleen wordt vandaag groots gevierd met diverse activiteiten. Naast ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol, verzorgt dansgroep OXYGEN dansdemonstraties.
Top1Toys Geleen

Top1Toys in Geleen opende afgelopen woensdag voor het eerst de deuren. Vandaag is de officiële opening met diverse feestelijke activiteiten. 

De laatste ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol vinden plaats om 14.30 uur en 15.30 uur. Om 15.00 uur vanmiddag verzorgt OXYGEN de laatste van in totaal drie dansdemonstraties. De dansgroep werd in juli nog derde op de ‘World of Dance Finals’ in Los Angeles. Daarnaast wonnen ze de talentenjacht Dance as One, een programma van SBS 6.

Tot slot kunnen de kinderen de hele dag genieten van heerlijke popcorn en suikerspin! 

Lees ook: nieuwe speelgoedzaak Top1Toys in Geleen


Top1Toys Geleen Wil Meijers 
Salmstraat 74-76 
6161 EP Geleen 


www.top1toys.nl   

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Winkelen

  • Feestelijke opening Top1Toys Geleen De officiële opening van Top1Toys in Geleen wordt vandaag groots gevierd met diverse activiteiten. Naast ‘Meet en Greets’ met de helden van Paw Patrol, verzorgt dansgroep OXYGEN dansdemonstraties.
  • Nieuwe speelgoedzaak Top1Toys Geleen vanaf morgen geopend Na de definitieve sluiting van Intertoys in het centrum van Geleen beloofde ondernemer Wil Meijers onder andere te investeren in een nieuwe speelgoedzaak. Hij voegt de daad morgen officieel bij het woord.
  • Deze maand nog diverse 'pop-up' initiatieven te vinden in Sittard In de maand september zijn er nog diverse 'pop-up' initiatieven te vinden in de Sittardse binnenstad. Maak binnen nu en enkele weken kennis met een pop-up florist, een pop-up bakkerij en een pop-up restaurant in hartje centrum.
  • Heel veel nieuws in Sittard-Geleen! De afgelopen drie maanden hebben de centra in Sittard-Geleen diverse nieuwe ondernemers / onderneemsters mogen verwelkomen. Daarnaast zijn we getuige geweest van de nodige verbouwingen en verhuizingen. Het resultaat? Heel veel nieuws!
Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Winkelen

Filter
 
Terug naar boven